Genți și poșete pentru femei

Sortează
Preț
Marca
Culoare
Confecționat din
Mărimea poșetei
Tipul genții
Mărimea rucsacului
Produse: 9.880
Afișează identificatorul versiunii

Genți de mână și rucsacuri pentru femei – indispensabile pentru ținutele zilnice

Indiferent de stilul personal de viață, o femeie are nevoie de o geantă sau de un rucsac care să îi completeze ținuta, iar în selecția noastră ne-am asigurat că veți găsi o varietate de genți, cum ar fi genți Guess sau genți Pinko. Fie că pleacă spre birou sau se îndreaptă spre o cafenea, vă veți putea transporta toate lucrurile esențiale cu stil. Pe lângă faptul că sunt atât de practice și funcționale, gențile de mână și rucsacurile sunt versatile și vin într-o varietate de stiluri, desăvârșind orice ținută de zi cu zi.

Genți de la producători cunoscuți – Pinko, Michaels Kors, Guess

Este imposibil să nu iubești stilul și funcționalitatea genților pentru femei de la producători de top. Alege geanta ideală dintr-o varietate de mărci, inclusiv Guess, Michaels Kors, Pinko și mulți alții. De la genți de umăr, genți shopper, genți elegante și până la poșete pline de farmec, veți găsi o gamă largă de genți în stiluri și dimensiuni diferite, care vor completa cu succes orice ținută, indiferent de ocazie.

Geantă pentru laptop pentru femei – necesară pentru un stil activ de viață

Pe lângă aspectul frumos și în tendințe, fiecare femeie are nevoie și de o geantă pentru laptop pe care să se poată baza în fiecare zi. Alegeți o geantă pentru laptop pentru femei care să poată fi transportată confortabil, indiferent de ținuta vestimentară și încălțămintea pe care o veți purta. Câteva compartimente suplimentare sunt ideale pentru transportarea celorlalte obiecte necesare. Fără îndoiala, geanta pentru laptop este alegerea excelentă pentru femeile care apreciază organizarea.

Genți pentru femei – întrebări frecvente

Geanta este ultimul accesoriu de care femeile au nevoie înainte de a ieși pe ușă. Indiferent că ținuta aleasă este una office, casual, sport sau elegantă, nu va fi completă fără o geantă adecvată. Ce geantă purtăm la o rochie lungă, cum alegem dimensiunea genții pentru birou sau ce model de geantă este cel mai potrivit pentru adidași, sunt doar câteva dintre întrebările care necesită un răspuns.

Ce genți de mână sunt la modă în 2021?

Poate mai mult ca oricând, se pune accentul pe confort. Dacă în trecut, gențile de dimensiuni mari erau cele mai apreciate pentru că reușeau să fie elegante, dar în același timp funcționale, în prezent, rucsacurile de damă se bucură de o popularitate sporită. În ceea ce privește gențile pentru ocazii oficiale, cele în nuanțe metalice reprezintă detaliul final care face diferența.

Cum alegem o geantă potrivită pentru sală?

O geantă de sală nu înseamnă că trebuie să fie mai puțin estetică. În continuare, contează să vă respectați stilul personal și să optați pentru o geantă care să îndeplinească criteriile estetice, dar și să fie ușor de transportat și să dețină suficient spațiu pentru transportarea echipamentului sportiv și a celorlalte lucruri esențiale. O geantă sport spațioasă și cu diferite compartimente este ideală pentru a vă transporta lucrurile, fără ca acestea să își piardă forma. Optați pentru o geantă cu bretele reglabile pentru confort suplimentar la transport.

Cum alegem o geantă potrivită pentru nunți?

Geanta care se poartă pe încheietura mâinii este cea mai potrivită pentru ținutele de nunți. Contează și ca micuța poșetă să dispună de suficient spațiu pentru lucrurile necesare, dar mai mult contează să coordoneze întreaga ținută și să se potrivească armonios cu pantofii.