Produse: 1.423
Afișează identificatorul versiunii

Blugi de damă Levi's - o garanție a confortului la purtare

Blugii de damă Levi’s reprezintă o reinterpretare a modelului clasic 501 cu o croială care este dreaptă și cu talie normală. Acestea sunt ușor de purtat la ținute casual din fiecare zi sau pentru ținutele casual smart de la birou. Prin culorile și croielile simple, aceste modele se potrivesc fiecărei siluete. Prezintă cinci buzunare: trei pe față și două pe spate, buzunarele de la spate având cusăturile decorative. Modelul de închidere este cu fermoar și nasture. Blugii de damă Levi’s au fost inițial realizate din denim brut care se putea micșora în timpul spălării. În ceea ce privește categoria oamenilor obișnuiți, acestea nu au fost spălate ori micșorate în prealabil în timpul procesului de producție, așa că pot fi purtate așa cum sunt sau pot fi micșorate pentru o potrivire personalizată. Confortul pe care acest tip de blugi îl conferă tuturor femeilor care îl poartă fac din acest brand să reprezinte preferatul tuturor.

Ce să alegi pentru blugii de damă Levi’s cu talie înaltă pentru a arăta elegant?

Noile tendințe de blugi sunt constituite din blugii cu talie înaltă Levi’s pentru femei. Acest model de blugi pentru doamne sau domnișoare este tipul de blugi cu o talie care se află la 5 cm sau mai mult deasupra buricului. Prin blugi de damă Levi’s cu talie înaltă este reprezentat modelul care este asociat în cele mai multe cazuri cu moda vintage, fiind purtați de femei de ani de zile. Această îmbrăcăminte este în vogă acum și tot revine la modă, deoarece este un stil care denotă o eleganță aparte.

Blugi de damă Levi’s's albi - alege-ți perechea preferată pe MODIVO

Femeile sunt mereu încântate de alegerea de a purta o pereche de blugi, iar blugii pentru femei Levi’s reprezintă o alegere eficientă și plină de însemnătate. Stilul Levi’s vine de la denumirea de Levi Strauss&Co, Levi fiind omul care s-a asociat cu Jacob Davis pentru a inventa blugii. Levi’s s-a angajat să producă produse calitative, rezistente la uzură. Având în vedere acest fapt și alături de alte cunoștințe din îngrijirea denimului, investiția într-o pereche de blugi Levi’s pentru femei cu un design atemporal poate fi o investiție utilă. Blugii de damă Levi’s albi funcționează excelent atât pentru bărbați, cât și pentru femei, dar totodată sunt potriviți și în categoria copiilor. Pe MODIVO poți alege modelul preferat dintr-o varietate de modele și texturi diferite de topuri. Pe lângă acest tip de blugi, mai există și categoria de blugi negri Levi’s pentru femei care are rolul de a fi potrivită cu orice bluză ori cămașă indiferent de ocazie.

Blugi de damă Levi's - Întrebări frecvente

De unde să cumperi blugi de damă Levi's?

Dacă dorești să achiziționezi o pereche de blugi Levi’s pentru femei originali și de calitate înaltă, pe MODIVO vei găsi o mulțime de colecții ale acestui brand de la modele clasice și până la modele moderne cu un aspect retro revizuit.

Cum să spăl blugii albi de damă Levi's?

Fie că folosești spălarea manuală sau că folosești un program special de spălare pentru blugi cu ajutorul mașinii de spălat, înainte ca aceste perechi să fie spălate este nevoie de a se întoarce pe dos. Astfel, vei preveni decolorarea lor și uzura acestora de la nivelul tivului sau a buzunarelor. Este de evitat uscarea cu ajutorul mașinii de uscat sau folosirea unui program de stoarcere ușoară.