Sacouri și jachete pentru femei

Produse: 1.032
Afișează identificatorul versiunii

Sacouri pentru femei – baza garderobei oricărei femei

De zeci de ani, sacourile pentru femei au fost sinonime cu îmbrăcămintea pentru bărbați. Însă, în ultimul deceniu, sacoul de damă a devenit un simbol al puterii și al feminității. Mai mult decât atât, femeile nu trebuie să se mai rezume la un sacou clasic negru sau bleumarin, având astăzi la dispoziție sacouri în culori îndrăznețe, care le flatează silueta. Sacoul este acum eroul garderobelor femeilor și își merită pe deplin popularitatea de care se bucură.

Jachete pentru femei – un look atemporal pentru fiecare femeie elegantă

Din garderoba unei femei elegante, nu trebuie să lipsească mai multe jachete și sacouri de damă. Un sacou clasic, negru, bleumarin sau kaki, va fi complementul perfect pentru rochii, pantaloni, fuste și bluze. Optați pentru sacouri subțiri din in și bumbac pentru confort sporit pe tot parcursul anului, dar și pentru sacouri cu mânecă ¾ și mânecă lungă. Sacoul casual de damă este perfect atunci când aveți nevoie de ceva puțin mai formal decât un cardigan.

Jachetă și sacou de costum – alegeți modelul potrivit pentru o întâlnire oficială de afaceri

Există o linie foarte fină între jachete pentru femei și sacouri de costume. Un sacou de costum tinde să fie puțin mai tradițional ca formă și culoare și, desigur, face adesea partea dintr-un costum. Este perfect pentru nunți și alte evenimente speciale care impun coduri vestimentare mai stricte. În schimb, un sacou clasic bleumarin este un as excelent în mânecă pentru întâlniri de afaceri și evenimente profesionale.

Jachete și sacouri pentru femei – cele mai frecvente întrebări

Sacourile, ca multe alte tipuri de jachete sau paltoane de damă, vin într-o varietate de stiluri și țesături, potrivite pentru toate tipurile de siluete. Sacoul ideal se va alege în funcție de stilul personal de viață, dar și în funcție de gusturile vestimentare. Totuși, majoritatea femeilor se întreabă cum ar trebui să aleagă un sacou potrivit, cum ar trebui să îl poarte în diferite ocazii sau cum să îl accesorizeze.

Ce tip de jachetă de damă este cel mai potrivit pentru ocaziile oficiale?

Pentru ocaziile oficiale, alegeți un sacou clasic, cu talia ajustată și o țesătură de bună calitate. Un sacou foarte potrivit este cel fără închidere, conceput pentru a fi purtat deschis sau cel cu închidere foarte discretă. Sacoul clasic prezintă buzunare frontale, precum și un buzunar ascuns la piept.

Cum se poartă sacoul de damă la ținutele de zi cu zi?

Sacoul de damă potrivit pentru ținutele de zi cu zi este sacoul casual, care are tendința de a fi mai puțin structurat și cu o croială mai relaxată. Sacoul casual se poate purta cu o pereche de blugi skinny, cu o pereche de pantaloni scurți sau cu o rochie de mătase.

Ce pantaloni sunt potriviți pentru un sacou gri?

Un sacou gri și o pereche de pantaloni skinny negri sunt elemente esențiale pentru o ținută casual, care poate fi completată cu o pereche de sandale cu toc din piele neagră. Pentru o ținută și mai relaxată, sacoul gri se poate purta cu o pereche de blugi albaștri și botine din piele de căprioară gri.

Cum se alege un sacou de damă în mărimea perfectă?

Cusătura la umeri trebuie să se încheie exact unde se termină umărul, iar mânecile ar trebui să acopere încheieturile, terminându-se chiar deasupra degetelor mari. Sacoul trebuie să acopere jumătate din decolteu și nu trebuie să strângă pieptul. De asemenea, sacoul ar trebui să se așeze frumos atât încheiat la nasturi, cât și descheiat.