Tricouri clasice și polo pentru femei

Produse: 4.539
Afișează identificatorul versiunii

Tricou damă – stilizare casual perfectă pentru oraș

Cele mai lejere ținute casual sunt cele care au ca vedetă tricoul. Polo sau varianta clasică, un tricou de damă poate fi un articol care completeză ținutele cu stil perfecte pentru ieșirea în oraș, pentru plimbarea de duminică în parc sau chiar ținutele lejere pentru muncă. Poți alege unul dintre modelele de tricouri damă de pe Modivo.ro pentru a-l asorta la orice pereche de pantaloni casual: blugi, chino, din in sau materiale lejere de vară. Acestea pot fi găsite într-o mare varietate de modele, în culori și nuanțe diverse, astfel încât să completeze ținute deosebite potrivite pentru diverse ocazii.

Tricouri de damă – design-uri și culori populare pentru femei exigente

Chiar și cele mai pretențioase femei au ocazia de a găsi tricoul potrivit pe site-ul nostru. Acestea se găsesc într-o mare varietate de design-uri și culori, ceea ce face ca alegerea tricoului care să completeze perfect o anume ținută să fie floare la ureche. Poți alege tricouri pentru femei în culori albe cu design simplu sau complex, dat de detalii strălucitoare, tricouri negre cu design minimalist sau cu efecte deosebite, tricouri roșii, galbene, roz, mov sau verzi, în nuanțe strălucitoare sau mate, pentru obținerea efectului dorit.

Tricouri polo pentru femei – pentru ținute zilnice și pentru ocazii speciale

Pe lângă tricourile clasice, există acele tricouri care oferă și ținutelor casual de stradă, și ținutelor sport acel aer deosebit. Este vorba despre modelele de tricouri polo pentru femei, cu un design clasic, asemănător cămășilor. Acestea se găsesc, de asemenea, în diverse culori și nuanțe, putând fi alese și pentru ținutele zilnice lejere, și pentru ținutele purtate la ocazii speciale. Eleganța lor este dată de design-ul deosebit pe care îl au, iar calitatea materialelor pe care o au tricourile polo produse sub mărci precum Lacoste, Mango sau Tommy Hilfiger este cea mai înaltă.

Polo și tricourile pentru femei – întrebări frecvente

Ce tricou să alegi pentru o anumită ținută: unul clasic sau unul polo? În funcție de ce criterii se face alegerea unei cămăși pentru femei? Și atunci când alegi un tricou polo, de ce trebuie să ții cont? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările care pot apărea atunci când vine vorba de alegerea unui tricou femei.

Ce tricou damă să alegi pentru a arăta bine?

Pentru a-ți evidenția silueta, alege un tricou damă mulat alb sau în culori deschise, iar pentru a arăta bine cu orice ocazie alege un tricou obișnuit sau polo de culoare neagră. Negrul aduce întotdeauna acea eleganță care te face să arăți bine în ceea ce porți.

Cum să porți tricourile polo pentru femei?

Alegerea unei bluze damă nu a fost niciodată mai ușoară decât astăzi, când tricourile polo vin într-o varietate atât de mare de materiale, culori și modele. Poartă orice tricou polo alături de o pereche de blugi și o pereche de sneakers și obții garantat o ținută deosebită, la modă în orice moment.

Cum alegi mărimea unui tricou pentru femei?

Alege mărimea unui tricou pentru femei de pe site-ul nostru consultând informațiile din descriere. Croiul tricourilor comercializate de Modivo.ro este cel clasic, iar mărimile se potrivesc măsurătorilor obișnuite.

Cum recunoști dacă un tricou pentru femei este de calitate bună?

Orice tricou ai alege de pe site-ul nostru, poți avea garanția că acesta este de calitate. Pentru a te convinge de aceasta, poți verifica materialele din care sunt realizate tricourile, acesta fiind garantate pentru purtări îndelungate.