Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca
Partea superioară
Stil
Sezon
Produse: 33
Afișează identificatorul versiunii

Mukluk-Încălţăminte confortabilă pentru iarnă

Încălţămintea Mukluk are la bază conceptul cizmelor tradiţionale din Alaska. Scopul acestor cizme era acela de a oferi protecţie în faţa frigului extrem, precum şi de a asigura confort, fiind  uşoare şi moi. Modelele iniţiale erau create din piele de focă sau ren, căptuşite cu blană de vulpe, iepure sau raton. Erau modele simple sau accesorizate cu şnururi, cusături şi mărgele. Conceptul de cizmă uşoară şi îmblănită, foarte confortabilă şi plăcută la purtare, s-a păstrat, modelele actuale de încălţăminte Mukluk împletind tradiţionalul cu modernul şi utilul. Astfel, încălţămintea Mukluk îmblănită se va dovedi a fi o alegere foarte bună atunci când vrei să te protejezi de gerul iernii, dar să îţi oferi şi confort. Cizmele de zăpadă Mukluk vor fi ideale atunci când vrei să fii în trend, în acelaşi timp simţindu-te foarte confortabil într-o zi rece şi umedă  de iarnă.

Mukluk cu blană îţi va încălzi picioarele!

Cizmele Mukluk au un design foarte plăcut, putând fi incluse cu uşurinţă în ţinutele tale de iarnă. Moi şi uşor de încălţat, extrem de practice şi călduroase,  cizmele de damă Mukluk îmblănite nu ar trebui să lipsească din pantofarul tău. Doar astfel vei oferi picioarelor tale confort şi o temperatură optimă, te vei mişca cu uşurinţă şi vei fi în trend. Poţi alege să incluzi încălţămintea Mukluk de damă în orice tip de ţinută. Îţi poţi crea un look de zi, putând confortabilele cizmuliţe cu o pereche de blugi şi o geacă groasă. Le poţi purta la birou, adăugându-le unui costum din stofă groasă, format din sacou şi fustă midi. Poţi realiza un outfit urban casual, purtând o pereche de cizme Mukluk cu o pereche de pantaloni drepţi din piele şi un palton trei sferturi sau un cojocel accesorizat cu blăniţă. Astfel, picioarele tale vor fi mereu calde şi în confort, indiferent cât de frig va fi afară sau ce activităţi ai avea în program.

Cizmele Mukluk-Încălţăminte elegantă la MODIVO

Mukluk a creat pentru pasionatele de stil care doresc să fie în tendinţe, încălţăminte de damă extrem de confortabilă şi călduroasă, aducând formei clasice a cizmelor Mukluk un plus de stil şi eleganţă. MODIVO  te aşteaptă astfel să descoperi varietatea de modele de încălţăminte Mukluk, printre care şi cizmele elegante Mukluk, potrivite ţinutelor sofisticate. Poţi încălţa o pereche de cizme Mukluk negre atunci când ieşi să iei masa în oraş, purtându-le cu o fustă lungă cloş şi un cojocel scurt. De asemenea, poţi include variata elegantă a încălţămintei Mukluk în ţinuta aleasă pentru o întâlnire romantică. Poartă cizme îmblănite Mukluk cu un sarafan din stofă sau cu o fustă mini şi o jachetă din blăniţă. Combină-le cu un costum din stofă, compus din pantaloni drepţi şi sacou, sau poartă-le cu o rochie tricotată lungă şi dreaptă. Vei da astfel un plus de originalitate ţinutelor tale elegante, îndrăznind să adopţi stilul effortless în care poţi combina texturi şi abordări dintre cele mai variate. 

Mukluk de damă-Întrebări frecvente

Ce este Mukluk?

Mukluk este un brand canadian care produce  încălţăminte de iarnă foarte comodă, rezistentă şi călduroasă. Conceptul are la bază tradiţionalele cizme Mukluk, concepute în Alaska pentru a proteja de ger şi pentru a fi uşor de purtat pe timpul vânătorii.

De unde cumpăr Mukluk?

Îţi poţi procura perechea favorită de cizme Mukluk, mergând în centrele comerciale de desfacere al acestui brand. De asemenea, mediul online reprezintă o piaţă foarte bine aprovizionată, MODIVO aşteptându-te cu o varietate de modele de încălţăminte Mukluk.