Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca
Tip produs
Lățimea pantofului
Partea superioară
Produse: 2.257
Afișează identificatorul versiunii

Încălțăminte de damă – alegerea perfectă pentru orice ocazie

Încălțămintea de damă este cea care completează o ținută și o poate face să iasă din anonimat. În funcție de stilul vestimentar personal și de ocazie, garderoba unei femei necesită mai multe tipuri de încălțăminte, de la teniși și adidași pentru femei până la mocasini, încălțăminte joasă și pantofi Oxford, cunoscuți și ca pantofi Brogue. Colecția de pantofi casual poate fi oricând reînnoită cu o pereche de balerini sau alt tip de încălțăminte joasă. Fiți pregătite pentru acea întâlnire importantă cu o pereche de pantofi confortabili cu toc sau încălțăminte Oxford.

Pantofi Oxford de damă – un must-have în garderoba fiecărei femei

Cu pantofii Oxford de damă, moda întâlnește funcționalitatea. Încălțămintea Oxford permite femeilor să își exprime stilul cu orice ocazie. Orice garderoba are nevoie de acești pantofi confortabili și durabili. Fie că sunteți în căutarea unor pantofi eleganți sau ceva mai confortabili, puteți fi sigure că pantofii Oxford de damă vor adăuga puțin farmec oricărei ținute.

Pantofi Oxford pentru femei – design perfect și eleganță zilnică pentru cei mai pretențioși clienți

Design-ul foarte elaborat face ca o încălțăminte de damă să fie considerată Oxford. Sistemul de închidere și perforațiile sunt cele care disting pantofii Oxford de alt tip de pantofi pentru femei. În prezent, există foarte multe stiluri diferite de pantofi Oxford, de la cei negri clasici, lăcuiți și până la cei maro, cu închidere cu cataramă. Pantofii Oxford, la fel ca mocasinii pentru femei, sunt o alternativă mai elegantă la altă încălțăminte joasă de damă și pot adăuga rafinament și o notă vintage oricărei ținute.

Încălțăminte de damă – întrebări frecvente

Încălțămintea de damă are puterea de a completa în mod perfect orice ținută, pe lângă faptul că asigură confort. Cum se poartă botinele la blugi, ce pantaloni se poartă la pantofii Oxford sau dacă se poate purta un costum la pantofii Brogue – acestea sunt doar câteva întrebări pe care și le adresează femeile. O altă întrebare este cum trebuie întreținuți pantofii din piele întoarsă.

Ce tip de încălțăminte de damă este potrivită pentru ținutele casual?

Ținutele casual au nevoie de perechea potrivită de pantofi în funcție de anotimp. Încălțămintea joasă pentru femei este oricând recomandată, în special balerinii, mocasinii și tenișii de damă. Puteți oricând să vă reînnoiți colecția de pantofi casual cu mocasini pentru femei, pantofi Oxford sau o pereche de pantofi confortabili cu toc. Botinele sunt cele mai recomandate în anotimpul rece.

Cum alegem pantofi Oxford de damă potriviți pentru serviciu?

Datorită design-ului lor, pantofii Oxford sunt printre cei mai potriviți pentru ținutele de servici, mai importante fiind piesele vestimentare cu care veți alege să îi purtați. Munca la birou poate necesita multe drumuri scurte, stat în picioare și plimbări frecvente, de aceea pantofii Oxford realizați din piele moale sunt o soluție confortabilă. Mocasinii de damă sunt la fel de potriviți, însă pantofii Oxford reprezintă o alegere mai sensibilă și mai stilată.

Cum știm ce mărime purtăm la pantofii Oxford?

Un model de încălțăminte confortabilă și la modă, pantofii Oxford completează cu stil aspectul cotidian. Indiferent de zi sau ocazie, pantofii Oxford sporesc încrederea în sine și stilul personal. Mărimea la pantofii Oxford este aceeași mărime pe care o purtați la celelalte tipuri de încălțăminte, foarte important fiind să întrețineți cu atenție pantofii pentru a le asigura longevitatea și aspectul frumos.