Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca
Lățimea pantofului
Partea superioară
Tipul vârfului
Produse: 267
Afișează identificatorul versiunii

Papuci de casă- chiar și ei pot să fie cei mai eleganți!

Ce poate fi mai plăcut decât la început de zi sau la final de zi să îți strecori picioarele în cei mai pufoși și mai confortabili papuci de casă? Cu alte cuvinte, modelele de papuci de casă femei sunt simbolul unui confort absolut. Dar, departe de imaginea demodată a papucilor de casă simpli sau clasici, pe MODIVO vei găsi modele de papuci de casă călduroși extrem de șic și de eleganți. Oare cine a spus că papucii de casă nu pot să fie eleganți? Cea mai variată gamă de papuci de casă femei de designer te vor ajuta să fii cea mai stilată în orice circumstanțe. Se pot purta atât la piscină, cât și pe canapea pentru o seară cocooning. Schimbă astfel și tu atunci când ajungi acasă, pantofii eleganți cu o pereche de papuci de casă. Să te simți deci în largul tău, dar și să rămâi elegantă și stilată este posibil cu ajutorul lor. Lasă-te deci sedusă de cea mai variată gamă de papuci de casă! Liu Jo, Sorel, Calvin Klein Jeans, UGG, DKNY, Gabor sunt câteva dintre opțiunile recomandate.

Papuci de casă femei călduroși- cu blană, animal print sau colorați

Versiunile de papuci de casă cu blană sunt cele care îți vor învălui picioarele în cel mai moale cocoon. Dar, dacă ești în căutarea unei perechi de papuci de casă care să se potrivească imaginii sau stilului tău  mai extravagant, va trebui să alegi modelele cu animal print sau cele mai colorate. Faimoasele modele de papuci de casă cu blană sau cele cu imprimeuri animaliere te vor ajuta să fii regina castelului tău! Sau poate că vrei să te simți mai ceva ca o balerină la tine acasă și să alegi modele papuci de casă tip balerini. Detaliile feminine ornează cu eleganță și cu un stil șic aceste modele de papuci ce casă. Poți miza și pe o fundiță discretă din satin în nuanțe de roz, care va veni cu o notă rafinată. Floricelele din fetru sunt cele mai delicate. Imprimeurile animaliere, leopard, zebră sau tigru sunt și ele cele mai în vogă. Culorile neutre coabitează și ele cu cele mai vesele.

Nu uita nimic- cumpără papuci de casă și pentru oaspeți

Papuci de casă oferă un confort maxim, un maximum de căldură și de confort. Sunt pefecți pentru a te relaxa în confortul casei. Dar nu uita să îți răsfeți și musafirii atunci când vin la tine, alegând de pe MODIVO și papuci de casă pentru oaspeți. Indiferent de momentul zilei, musafirii tăi se vor simți cei mai relaxați și mai răsfățați atunci când vin la tine în vizită. Un lucru e sigur - vor vrea să vină mult mai des la tine pentru a se bucura de relaxare din nou și din nou. 

Papuci de casă femei- întrebări frecvente

Cum poți împacheta papuci de casă pentru un cadou?

Accesoriile de casă precum halatul sau papucii sunt cadouri foarte apreciate de toată lumea. Pregătește o cutie, hârtie de împachetat, bandă adezivă, panglici, o foarfecă și sfoară, așează papuci de casă în cutie, pregătește hârtia de ambalat, tai-o la dimensiuni potrivite și acoperă marginile cu banda adezivă. Adaugă și o panglică sau mai multe. 

Ce mărime de papuci de casă poți alege?

Papucii de casă trebuie să fie cei mai comozi, astfel că trebuie să îi alegi așa cum trebuie, mărimea fiind cel mai important criteriu de care să ții cont. O mărime prea mare te va face să te împiedici, în timp ce o mărime prea mică arată urât. Studiază astfel tabelul de mărimi și măsoară talpa pentru a vedea sigur unde te situezi.