Produse: 2.342
Afișează identificatorul versiunii

Sandale – pe platformă, cu toc mic sau toc înalt, câte ceva pentru fiecare ținută

O ținută completă este o ținută pentru care alegi pantofii potriviți. Iar atunci când este cald, și garderoba ta este mai versatilă, având mai multe variante de articole vestimentare și pantofi din care poți alege. Nu ești constrânsă să alegi doar pantofi închiși, care să îți ofere înainte de toate protecție sau confort termic, așa că ai șansa de a alege inclusiv din modelele versatile de sandale în toate formele și mărimile, pe care le poți asorta în orice mod ți se potrivește. În magazinul MODIVO vei găsi modele de sandale pe platformă sau sandale cu toc înalt sau mic, sandale aurii, sandale argintii sau în culori neutre, modele de sandale elegante sau modele de sandale sport damă – ai atâtea variante din care poți alege, astfel încât ținuta pe care o alegi să fie în mod perfect completată cu orice ocazie.

Sandale aurii – surprinde-ți prietenii prin eleganță

Dacă vrei să atragi privirile celor din jur, ceea ce îți rămâne de făcut este să alegi o pereche de sandale potrivite. Și ce poate fi mai potrivit pentru o ținută elegantă decât auriul strălucitor care fură priviri fără doar și poate? Alege, așadar, o pereche de sandale aurii cu care să surprinzi. Dacă te asiguri că alegi o pereche de sandale cu toc înalt potrivite pentru ținutele de ocazie, atunci alegerea va fi, cu adevărat, desăvârșită. Pe principiul „Spune-mi ce sandale porți ca să îți spun cine ești”, acestea sunt sandalele potrivite cu care îți poți personaliza ținutele elegante într-un mod unic, astfel că alegerea pe care o faci va fi cu adevărat surprinzătoare. Sandale aurii Maccioni cu talpă plată sau sandale aurii Jenny Fairy cu toc înalt, oricare ar fi nevoile sau preferințele tale, vei găsi soluția potrivită în magazinul nostru.

Găsești sandale ale producătorilor exclusivi la MODIVO

Liu Jo, Deezee, The North Face, Karino, Quazi, Sergio Bardi sau Tommy Hilfiger și nu numai, ai atâtea nume celebre din care poți alege pentru a-ți completa ținutele la modă. Sandale realizate de producători renumiți, care pun accent pe calitate, dar și pe tendințele în modă, sandale cu designuri și modele deosebite pe care le poți asorta la diverse tipuri de ținute casual, sport, de ocazie sau urbane, variantele din care poți alege sunt nenumărate. Alege orice model sau culoare de sandale de damă din magazinul nostru și vei beneficia de tot ceea ce aceste branduri le oferă clienților mulțumiți dintotdeauna. O pereche de sandale Crocs în care să simți confortul deosebit care îți este necesar atunci când ai o ținută sportivă sau o pereche de sandale cu tocuri înalte Jenny Fairy cu care să surprinzi în ținutele tale extrem de elegante, de rafinate – ai avantajul de a alege orice îți este pe plac.

Sandale damă - Întrebări frecvente:

Ce sandale se potrivesc unui picior lat?

Dacă îți este greu, de obicei, să găsești încălțămintea perfectă din cauza picioarelor late pe care le ai, soluția este să apelezi la modelele de sandale din colecțiile magazinului nostru. O pereche de sandale Crocs sau una The North Face este potrivită pentru picioarele late atunci când ai nevoie să completezi o ținută sport sau una casual, așa cum o pereche de sandale cu toc elegante Quazi îți poate fi de folos atunci când cauți soluția perfectă în acest sens, pentru picioare late.

Cum se curăță branțul din piele al sandalelor?

Pentru a curăța branțul din piele al sandalelor tale, astfel încât acestea să aibă un aspect plăcut în permanență, ai nevoie de soluțiile de îngrijire pentru piele potrivite și de o perie cu peri moi pe care să o folosești în acest sens.