Produse: 6.517
Afișează identificatorul versiunii

Adidași - confort pentru picioare

Adidaşii sunt printre cele mai populare tipuri de articole de încălţăminte şi sunt must-have-uri în orice garderobă modernă. Popularitatea acestora a crescut odată cu abordarea stilului stradal. Confortul furnizat de o pereche de adidaşi fiind apreciat de domnișoarele active, adolescente dinamice, tinere, femei mature şi doamne vârstnice, de femei ce pun preț pe aspect şi bună stare personală. O pereche de adidaşi damă completează perfect ţinutele sport, casual şi urbane moderne. Farmecul acestora a depăşit barierele formale, corect selectaţi o pereche de pantofi sneakers fiind soluţii pentru ţinutele de birou impecabile. Marile companii au investit constant tehnologii inovatoare, adidaşii lansaţi în noile colecţii fiind etalon de stil şi confort. Modivo.ro propune o varietate mare de adidaşi de damă şi pantofi sport potriviţi pentru purtări zilnice şi ţinute sport.

Pantofi adidași - sport zilnic

Când spunem activități dinamice şi antrenamente eficiente, spunem adidaşi de calitate. Pentru a beneficia de toate avantajele acestor articole de încălţăminte minunat este important să îi selectezi corect. O pereche de adidaşi potriviţi pentru antrenamente sunt realizaţi din materiale de calitate ce permit picioarelor să respire. Sunt gândiţi să susţină gleznele şi să protejeze zonele sensibile în timpul realizării activităţilor. Pantofii sport de antrenament au structură specială, diferită de cei de zi cu zi, fiind elemente cheie în realizarea corectă a mișcărilor specifice. Nike, Puma, Adidas, Fila sunt câteva dintre brandurile ce produc adidaşi specializaţi, potriviți pentru antrenament. Aceștia se disting şi datorită aspectului modern şi a versatilităţii ridicate putând fi combinaţi cu pantaloni de trening, leggings, bustiere, pantaloni scurți, tricouri simple sau colorate.

Adidași negri pentru femei - eleganță și confort în același timp

Adidaşii nu sunt doar soluţii confortabile, dar sunt şi opţiuni de realizare a unor ţinute stilate impecabile. O pereche de adidaşi negri pentru femei reprezintă prima alegere a doamnelor cosmopolite ce doresc să beneficieze de ţinute stilate confortabile. Aceştia pot fi combinaţi cu fuste lungi, pantaloni de piele sau rochi lejere în ţinute urbane autentice. Pentru că vorbim de combinaţii stradale inedite, spunem articole de firmă. Alegând adidași Michael Kors, adidași Tamaris, adidaşi pentru femei Guess de pe Modivo.ro selectezi confort, bungust şi versatilitate. Astfel de piese sunt achiziţii ce îmbogăţesc orice garderobă stilată.

Adidași pentru femei - întrebări frecvente

Adidaşii pentru femei sunt must-have-uri, însă exista numeroase dileme legate de aceşti pantofi minunaţi. Ce sunt în fapt adidaşii? Cum să creezi ţinute moderne cu pantofi sneakers? Cum se curață adidaşii şi cum se măreşte durata de viaţă a acestora? Acestea sunt cele mai frecvente întrebări legate de pantofii sport, la care vom încerca să răspundem.

Ce sunt adidași?

Adidas este denumirea generică a încălţămintei sport folosită pentru antrenamente. Farmecul şi confortul furnizat de aceste articole sunt motivele pentru care au depăşit graniţele formale, fiind acum incluși în ţinutele semi formale, urbane şi purtați, chiar şi la outfituri festive.

Adidași - cum să-i porți și cu ce să-i combini?

Asortabilitatea adidaşilor este nemărginită. Aceştia pot fi purtaţi la ţinutele sport clasice cu pantaloni de sport şi tricouri simple. Sunt vedetele țintelor casual create în jurul blugilor şi a hanoracelor cu glugă, însă sunt purtați şi la outfituri office alături de pantaloni din stofa şi cămăşi albe. Energia dată de adidaşi este apreciată de toată lumea, fiind vedetele ţinutelor de club cu rochii scurte negre, dar şi a outfiutrilor elegante create în jurul rochiilor cu imprimeuri florale.

Cum se curăță adidașii?

Adidaşii şi pantofii sneakers se curăță foarte uşor cu o perie de pantofi sau o cârpă moale. Urmele de praf sunt îndepărtate cu ajutorul periei. Dacă vorbim de murdărie persistentă, aceasta poate fi curățată de pe suprafața cu o cârpă umedă.