Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

Curier: 0 lei pentru cumpărăturile de la 99 lei la plata în avans


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

Damă Bărbați
Caută după marcă, produs, stil

Trekkings și trappers scurți pentru femei

(Numărul de produse: 1265)

Mărime
Preț
Etichetă produs
Marca
Culoare
Eco friendly
Încălzire
Partea superioară
Stil
Sezon
cu 27

Pantofi de trekking dama - Gore Tex este o alegere excelentă

Gore-Tex este materialul minune care a revoluționat industria creatoare de încălțăminte. Acest material poate respinge apa lichidă permițând vaporilor de apă să treacă. Atunci când luați în considerare tipul potrivit de încălțăminte pentru terenul și vremea pe care intenționați să le utilizați, se aplică următoarea regulă generală: pantofii de trekking trebuie să fie cât mai rezistenti, în același timp cât mai ușori posibil. În cazul în care sunteți pasionată de drumeții și nu aveți încă încălțări, puteți alege o pereche de pantofi de trekking Gore-tex pentru femei de la Salewa. Știm că nu numai utilitatea contează, așa că vă punem la dispoziție multe modele de la multipli producători de încălțăminte dintre care dumneavoastră puteți alege. Optați pentru încălțăminte de trekking pentru damă de la Columbia și cu siguranță veți avea parte de o experiență pozitivă. 

Cizme trapper de damă – perfecte pentru iarnă

Dacă vreți ca picioarele dumneavoastră să fie protejate pe timpul iernii, atunci trebuie neapărat să alegeți o pereche de cizme trapper de damă care să vă ofere protecție. Optați pentru o pereche de trappers Devon Heart de la Dr. Martens și veți avea protecția de care aveți nevoie în sezonul rece. Pentru un look mai extravagant, alegeți o pereche de trappers model Oxana de la Guess sau un model de la Sergio Bardi. Cu aceste încălțări, nici nu vă mai interesează de nivelul zăpezii, pentru că veți fi foarte bine protejată. Cizmele pe care le alegeți vor trebui să se potrivească stilului pe care vreți să îl afișati, așa că alegeți cu atenție perechea potrivită. Vreți o pereche de trappers cu care să vă duceți la serviciu, dar care să fie bune și pentru ieșit în oraș? Alegeți cu încredere o pereche de cizme de iarnă de damă de la Guess.

Investiți în acest sezon în ghete de munte confortabile de damă 

Un stil de viață sănătos este obiectivul către care tindem cei mai mulți dintre noi. Iar un stil de viață sănătos trebui să fie susținut de mișcare. Așa că ar fi timpul să vă gândiți să faceți mai multă mișcare. Puteți începe cu drumețiile pe munte, iar pentru asemenea situații ar fi bine să vă luați o pereche de cizme de munte de damă. Puteți considera achiziția unei perechi de ghete de munte confortabile ca pe o investiție în sănătatea dumneavoastră. Alegeți pentru drumețiile dumneavoastră modelul literock Lady Gtx De la Meindl sau optați pentru modelul Steens Wp de la Keen. MODIVO vă pune la dispoziție numeroase modele de la cele mai de seamă branduri din industrie. Nu în fiecare zi achiziționați o pereche de ghete de munte, așa că nu vă grăbiți și căutați exact ce vă place. Folosiți filtrele puse la dispoziție în partea de sus a paginii.

Cizme joase de trekking și trapper pentru femei - întrebări frecvente

Pantofi de trekking de damă - pe care să-i alegeți la munte?

Pentru munte sunt recomandate perechile rezistente, confortabile dar care pot oferi și susținerea necesară piciorului. Alegeți modelul Highly Elevated de la Skechers sau modelul Vectiv Exploris Futurelight de la The North Face. Orientați-vă în alegerea dumneavoastră și după înălțimea pe care o doriți, după greutate dar și după materialele din care sunt făcute încălțările.

De unde puteți cumpăra cizme trapper de damă?

Puteți cumpăra cizme trapper de damă de pe MODIVO. Vă punem la dispoziție o gamă variată de modele de la diverși producători. Optați pentru o pereche de cizme trapper de la Eva Longoria sau de la Eva Minge. Procesul e achiziție este foarte facil, astfel încât puteți avea în câteva zile articolele pe care le doriți.