Livrare gratuită de la 149 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

GLS: 0 lei pentru achiziții de la 149 lei (la plata în avans)
Samedy easybox: 0 lei pentru achiziții de la 149 lei (la plata în avans)
Colectare în magazin: 0 lei


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

NOU! Livrare RAPIDĂ în cel mai apropiat Easybox!
Caută după marcă, produs, stil
Sortează
Mărime
Preț
Marca 1
Culoare
Tip produs
Sezon
Etichetă produs
Produse: 148
Filtre selectate (1)

Îmbrăcăminte și încălțăminte pentru femei Big Star: Un amestec de calitate și versatilitate

Din 1979, haine femei BIG STAR reprezintă o garanție a celei mai înalte calități și a unui design în concordanță cu tendințele actuale. Încă de la început, blugii au reprezentat nava amiral a ofertei mărcii, completată în câțiva ani de alte articole de îmbrăcăminte și accesorii de modă. Marca se remarcă nu numai prin calitatea materialelor sale, ci și prin grija față de mediu.

BIG STAR folosește în colecțiile sale țesături care au fost fabricate cu gândul la durabilitate, evitând risipa de materiale potențial utile și reducând utilizarea de noi materii prime. Brandul folosește bumbac organic, cultivat fără pesticide sau substanțe toxice. Producția acestui tip de bumbac folosește cu 71% mai puțină apă decât cea a bumbacului convențional. Colecția Big Star cămăși pentru femei include, de asemenea, produse fabricate din materiale reciclate, în special din bumbac reciclat.

Pregătiți-vă pentru toate anotimpurile cu gecile Big Star și cizmele de zăpadă Big Star

Îmbrăcămintea de sezon este un aspect deosebit de important în garderoba unei femei sau unui bărbat. Deoarece știm că pentru tine este extrem de important ce porți alege geci Big Star și Big Star cizme de zăpadă care îți vor oferi toată căldura și comoditatea pe care o cauți. Alege Big Star jachete, toate concepute pentru a se potrivi oricărei ocazii, fiind confortabile și elegante deopotrivă.

Asortează cămășile de damă Big Star cu pantalonii Big Star pentru un look casual de birou

Simple, accesorizate, într-o culoare clasică sau în tonuri moderne, Big Star cămăși pentru femei te așteaptă pe MODIVO pentru a alege cea mai potrivită variantă pentru tine, în funcție de gusturile și preferințele tale. Alege o cămașă din demin pentru a conferi un plus de tinerețe ținutelor tale și pentru a obține un look modern și original deoptrivă. Asorteaz-o cu o pereche de pantaloni Big Star pentru un look comod și casual de birou.

Asortează pantofii sport Big Star albi cu o rochie Big Star pentru o zi confortabilă de vară în oraș

Pantofii sport pentru femei nu trebuie să fie plictisitori! Oferta prezentată include o varietate de modele. Pantofii combină o manoperă de înaltă calitate și un preț accesibil. Talpa adidașilor este confecționată dintr-un material textil care împiedică alunecarea - astfel încât adidașii la modă pot fi purtați zilnic, dar și atunci când faceți sport.

Pantofii prezintă un design interesant - de fapt, nu există două modele de trainers pentru femei Big Star care să fie la fel. Pantofii sport Big Star albi au decorațiuni interesante, inclusiv modele la modă și tinerești. Datorită acestui fapt, adidașii prezentați sunt perfecți pentru a completa orice stilizare, indiferent de vârsta și stilul utilizatorului lor, sunt ideali alături de o rochie Big Star pentru o zi confortabilă în oraș.

MODIVO: Destinația ta supremă pentru trainers damă Big Star și nu numai

Magazinul online MODIVO dispune de o gamă largă de trainers damă Big Star. Trainers într-o varietate de stiluri, mărimi și culori, inclusiv pantofi sport Big Star albi sau Big Star cizme de zăpadă. Colecția MODIVO cuprinde o gamă variată de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru femei Big Star. În funcție de sezon, poți alege o gamă variată de articole precum:

  • Slides Big Star, ideali pentru sezonul estival;
  • Big Star genți de mână, perfecte pentru o ieșire în oraș;
  • diverse modele Big Star sandale, confortabile în vacanță și nu numai;

Îmbrăcăminte și încălțăminte pentru femei Big Star - Întrebări frecvente

Cum să asortezi gențile Big Star pentru un look în pas cu moda?

Asortarea unei Big Star genți de mână cu ținuta poate deveni o sarcină dificilă dacă nu ții cont de unele criterii precum alăturarea culorilor, stilul vestimentar sau perechea de pantofi aleasă. Ține cont de aceste trei lucruri și nu vei da greș.

Ce face din cizmele Big Star Ankle Boots un must-have pentru garderoba fiecărei femei?

Dacă vorbim despre cizme Big Star Ankle Boots gândul ne duce la un singur termen, versatilitate. Asta deoarece se pot purta cu pantaloni, cu rochii, cu fuste cee ace le face un must-have pentru garderoba fiecărei femei. Cizmele Big Star Ankle Boots se transformă rapid în vedetele ținutei alese.