Femei Elisabetta Franchi

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Etichetă produs
Produse: 414
Afișează identificatorul versiunii

Haine clasice și feminine de la cunoscutul brand Elisabetta Franchi

Elisabetta Franchi este un designer italian ale cărei haine sunt caracterizate de o eleganță italiană de lux. Motto-ul emblematic al brand-ului este considerat ”feminitatea celui mai bun eșantion”, motiv pentru care, hainele sale sunt adesea decorate cu lanțuri aurii, pliuri și alte ornamente. Totul se bazează pe eleganță și un pic de nebunie echilibrată.

Hainele sunt dominate de culorile universale alb, negru, maro și bej, iar colecțiile de vară includ pasteluri, de exemplu rozuri delicate și nuanțe de lavandă.

Rochii, jachete și salopete Elisabetta Franchi – stil în cea mai bună versiune

În sortimentul Modivo vei găsi, mai presus de toate, produsele cheie ale brandului: rochii Elisabetta Franchi cu trene spectaculoase până în pământ, fără de care nici o prințesă urbană nu ar putea sta sau rochii scurte, cu o croială asemănătoare jachetelor Elisabetta Franchi, care se referă la stilul tweed.

Creațiile Elisabettei Franchi se bazează pe o analiză atentă a capriciilor clientelor și fiecare nouă colecție vrea să evidențieze cele mai mari puncte forte ale unei femei. Fiecare pereche de pantaloni este montată, jachetele Elisabetta Franchi sunt scurte și rochiile pun accentul pe forme.

Elisabetta Franchi – genți și încălțăminte pentru cele mai exigente femei

Baza liniei de încălțăminte și accesorii este reprezentată de pantofii Elisabetta Franchi cu toc înalt, de cele mai multe ori, neobișnuit de înalt, și ornamente sub formă de catarame aurii și cristale. Argintiul este mult prea puțin prezent în creațiile acestui brand, căci femeia de afaceri italiană recunoaște că inima i-a fost furată de aur, ceea ce reflectă ideea de a proiecta haine pentru femeile de succes, elegante și încrezătoare în sine.

Elisabetta Franchi – întrebări frecvente

Cu peste 20 de ani de experiență în industria modei, Elisabetta Franchi este în acest moment printre cele mai faimoase și respectate designere italiene din lume. Magazinele, precum Modivo.ro, unde sunt oferite spre vânzare creațiile ei atrag o mulțime de cliente din întreaga lume.

Rochiile Elisabetta Franchi sunt admirate de cele mai mari vedete ale lumii și sunt descrise ca fiind un glamour mediteraneean. Care este istoria brandului și de unde poți cumpăra ținutele Elisabetta Franchi? Sunt exagerat de scumpe? Descoperă răspunsurile la cele mai frecvente întrebări puse de clienți, pentru a putea lua de fiecare dată cele mai bune decizii.

Elisabetha Franchi – de unde să cumperi aceste haine la modă?

Brandul Elisabetta Franchi este reprezentat de diferite modele de rochii, jachete, pantaloni, genți și pantofi, toate aceste produse vestimentare fiind disponibile pe Modivo.ro. Tot ceea ce trebuie să faci este să alegi produsul dorit și apoi să atragi fiecare privire de îndată ce îl vei îmbrăca.

Cum a fost creat brandul de modă Elisabetta Franchi?

În 1996, Elisabetta Franchi a deschis primul atelier, proiectând și dând viață propriilor sale creații, iar pasiunea pentru modă a îndemnat-o să își construiască o carieră și un brand puternic în continuă evoluție. În 2010, brandul a lansat prima colecție de pantofi, iar mai târziu, a lansat linia de accesorii

Cât costă hainele Elisabetta Franchi?

Îmbrăcămintea și gențile de mână Elisabetta Franchi au câștigat titlul de îmbrăcăminte must have feminină, iar acest fapt s-a datorat în mare parte capacității de a confecționa haine de calitate, la prețuri relativ ieftine, față de alte branduri ”made in Italy”.