Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

GLS: 0 lei pentru achiziții de la 99 lei (la plata în avans)
Samedy easybox: 0 lei pentru achiziții de la 99 lei (la plata în avans)
Colectare în magazin: 0 lei


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

NOU! Livrare RAPIDĂ în cel mai apropiat Easybox!
Caută după marcă, produs, stil

Femei Passionata by Chantelle

(Produse: 110)

Mărime
Etichetă produs
Marca 1
Culoare
Tip produs
Decolteu
Preț

Descoperă lenjeria intimă franțuzească, în pas cu ultimele tendințe de modă

Passionata - marcă franceză din grupul de cult Chantelle

Passionata este marca privată a gigantului francez de lenjerie Chantelle, care de peste 150 de ani creează colecții subtile și inspirate care reunesc toate femeile, respectându-le în același timp diversitatea. Passionata se adresează unui grup mai tânăr de cliente care acordă atenție tendințelor actuale atunci când aleg lenjeria intimă. Dintre toate mărcile proprii ale Chantelle, aceasta este și cea mai accesibilă și modernă. Este o reflectare a celor mai recente tendințe și a stilului de viață contemporan. Aceasta surprinde și reprezintă perfect starea de spirit a unei femei moderne. Răspunde nevoilor ei, oferind lenjerie la modă și ușor de purtat. Perfectă pentru toate acele doamne cărora le place să combine tradiția cu modernitatea.

Sortimentul mărcii Passionata - modernitate și tradiție într-un singur loc

Sortimentul brandului francez Passionata este o combinație perfect echilibrată de răspunsuri la cele mai recente tendințe și precizie tradițională a manoperei. Vei găsi sutiene subtile - de la cele moi, fără căptușeală, până la cele cu căptușeală și cu armătură. Pentru a completa setul, poți alege partea de jos asortată - chiloți clasici, șorturi, brazilieni sau tanga. Modele din dantelă, simple sau fără cusături? Alegerea îți aparține. Designerii Passionata se asigură că fiecare femeie poate găsi ceva pentru sine. În afară de părțile superioare și inferioara, marca franceză oferă, de asemenea, halate delicate, furouri și body-uri. Care dintre aceste articole le vei lua în garderoba ta în climatul de chic parizian?