Femei Patrizia Pepe

Produse: 738
Afișează identificatorul versiunii

Pantofi, cizme și sneakerși de la Patrizia Pepe – sau cum să te simți mereu la modă în această încălțăminte

Brandul Patrizia Pepe a fost creat pentru femeile pline de viață, iar produsele colecțiilor sunt formate din mii de nuanțe pentru a putea evidenția frumsețea interioară, puterea, încrederea în sine și dorința de libertate. Fiecare femeie care va alege de pe Modivo.ro pantofi, cizme, botine victoriene sau sneakerși Patrizia Pepe se vor putea simți mereu în ton cu noile tendințe în modă, reușind să combine rafinamentul urban cu senzualitatea îndrăzneață.

Orice femeie care va alege o pereche de botine Patrizia Pepe va putea crea o ținută care amestecă stilul romantic cu cel rock, condimentată cu o doză uriașă de sex appeal. Alege pe Modivo pereche de încălțăminte Patrizia Pepe și vei deveni mai conștientă de corpul tău, de mișcările tale și de propriul stil.

Patrizia Pepe – rochii, jachete, genți de mână și alte accesorii ale mărcii premium

Colecțiile Patrizia Pepe sunt create pentru femeile care nu se tem de puterea lor. Fiecare situație de peste zi, fiecare seară afară sau în timpul unei petreceri, sunt un pretext pentru a străluci, provoca și seduce. Fiecare ținută, fiecare rochie Patrizia Pepe, indiferent dacă este confecționată din catifea moale, materiale strălucitoare sau mătase delicată, sunt concepute pentru a face impresie, pentru a o pune pe femeie în centrul atenției și pentru a dovedi că fiecare ocazie este unică.

La Patrizia Pepe, nu doar materialele de cea mai bună calitate sunt combinate, ci și croielile, detaliile și stilurile, iar rochiile, jachetele sau gențile de mână Patrizia Pepe se regăsesc într-un echilibru perfect între eleganță, minimalist și rock and roll.

Patrizia Pepe – calitate superioară pentru cele mai exigente femei

Patrizia Pepe este un brand dedicat femeilor libere, sigure pe ele, iar acest lucru se vede prin materialele de cea mai bună calitate și conexiunilor inovatoare. Pantofii și botinele Patrizia Pepe sunt create pentru femeile care au picioarele ferm pe pământ, dar știu că fiecare pas pe care îl fac evocă o reacție în jurul lor – admirație, încântare, invidie.

Gențile de mână sunt confecționate dintr-o piele moale, dar au și inserții din alte materiale, precum tweed sau velur. Căci accesoriile, așa cum este și o curea Patrizia Pepe, completează stilul, dar nu se ascund în umbră.

Patrizia Pepe – întrebări frecvente

Brandul Patrizia Pepe oferă prin Modivo.ro haine, încălțăminte și accesorii care se potrivesc perfect figurii feminine, acordând mereu atenție detaliilor și accesoriilor atrăgătoare. Dar cine este Patrizia Pepe și brandul ei? Cum găsești tabelul de mărimi? Află răspunsurile în continuare.

Patrizia Pepe – ce este această companie?

Brandul Patrizia Pepe spune povestea dragostei unui cuplu italian pentru modă și unul pentru celălalt. Originile brandului datează din 1933, când Patrizia Bambi și Claudio Orrea au decis să creeze propriul brand după mulți ani de muncă în companii de modă interne.

Patrizia Pepe – cine este ea?

Marca Patrizia Pepe este definită prin numele creatoarei, Patrizia Bambi, Prima parte vine de la numele fondatoarei, în timp ce cuvântul italian ”pepe” se traduce prin ardei. Această expresie se reflectă perfect în stilul Patrizia Pepe, care combină glam- rockul cu sublinierea forței și încrederii în sine.

Patrizia Pepe – care este tabelul de mărimi?

Pentru fiecare produs al brandului Patrizia Pepe vei regăsi un tabel de mărimi disponibil pe pagina produsului, pentru a putea face mereu cele mai bune alegeri.