Femei

Sortează
Marca
Produse: 0

Nu există produse cu aceste filtre

Încearcă să ștergi unele sau toate filtrele pentru a afișa mai multe produse.

Sprandi- pantofi polonezi de calitate

În ziua de azi, lumea sportului cunoaște schimbări active și extraordinare, în încercarea de a satisface toate exigențele consumatorului. Mărcile renumite propun soluții de design interesante. Sprandi este un brand înființat în 1994 și se bucură de un succes considerabil pe piață. Sloganul Get What You Want justifică deviza dezvoltatorului.

Sprandi poate fi calificată drept o marcă internațională: conceperea modelelor are loc la Londra, asamblarea, conform celor mai noi tehnologii din industrie este realizată în China. Viața activă este mai adaptată unui stil de viață activ. Un astfel de produs, special conceput pentru călătorii, drumeții pe munte, alpinism este ideal în orice circumstanțe. Modelele de pantofi sport oferite de Sprandi sunt rezistente. Pe Modivo.ro poți găsi pantofi, accesorii, modele originale din colecția Sprandi, în tendințe care pot completa garderoba.

O colecție bogată de pantofi și haine oferite de un producător polonez

Sprandi este un brand care se definește prin stilul sport. Este un brand care produce încălțăminte cunoscută și apreciată pentru calitatea produselor, pentru durabilitatea lor. Însă, pe lângă pantofii sport, marca mai propune și haine, tot stilul sport. Pantofii Sprandi sunt lejeri, ideali pentru a practica o activitate sportivă sau pentru activitățile de zi cu zi. Pantofii sport Sprandi arată bine atât la un trening cât și la o pereche de blugi. Pantofi Sprandi reprezintă o combinație de bună calitate și prețuri atractive.

Clasic elegant – pantofii Sprandi sunt ideali pentru viața de zi cu zi dar și pentru ocazii mai importante

Colecția de pantofi Sprandi conține gama Sprandi Sport, încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii pentru sport sau pentru turism. Earth Gear este o colecție oferită de Sprandi, special concepută pentru activitățile din aer liber. În această colecție se regăsesc geci de iarnă, jachete, treninguri și pantaloni. Este o colecție adresată adolescenților în special dar și altor categorii de vârstă. Sprandi sneakers se pot purta atât la o plimbare cu copilul sau cu prietenii dar și la ocazii mai importante precum aniversarea unei persoane mai speciale din viață.

Pantofii Sprandi sunt ideali pentru cicliști dar și pentru cei care prefreră să alerge sau să facă alt tip de sport. Alege și tu perechea favorită din numeroasele modele dsponibile.

Sprandi – Întrebări frecvente

Numeroase sunt întrebările cu privire la felul în care pantofii Sprandi se poartă, cum se asortează sau chiar unde se pot cumpăra pantofii din colecția Sprandi. Asta deoarece doamnele și domnișoarele care își doresc să fie în tendințe, vor să facă cele mai potrivite alegeri.

Compania Sprandi

Sprandi este un brand care a cunoscut o dezvoltare rapidă și s-a impus drept un producător de pantofi de calitate la prețuri atractive. Începând cu anul 1995 produsele Sprandi au început să apară pe piața poloneză și rusă. Începând cu anul 2006, brandul a semnat cu Quicksilver cu scopul de a crea un proiect comun de implementare cu ajutorul unor canale de raționalizare.

Brandul Sprandi – de unde provine?

Sprandi este un brand înființat la Hong Kong în 1994. Are sedii la Hong Kong și Moscova actualmente. Începând cu anul 1995, Sprandi a ajuns și în Polonia. Conceperea modelelor are loc la Londra, asamblarea, conform celor mai noi tehnologii din industrie este realizată în China.

De unde putem cumpăra pantofii Sprandi?

Pantofii Sprandi se regăsesc în majoritatea magazinelor online cunoscute care oferă pantofi sport. Alegerea pantofilor Sprandi online este mai confortabilă. Pe lângă colecțiile noi de pantofi, reduceri sau vânzări sezoniere, mai putem găsi produse de outlet, la prețuri incredibile.