Femei Versace Jeans Couture

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Etichetă produs
Produse: 400
Afișează identificatorul versiunii

Versace și Versace Jeans Couture – care este diferența?

Casa de modă italiană Versace este sinonimă cu luxul italian și glamour, și de la înființare, în 1970, a generat mai multe linii off-shoot, precum Versace Couture Jeans, Versus Versace și Versace Collection.

După ce Michael Kors a cumpărat Versace în 2018, prima decizie de afaceri a fost decizia de a integra Versus cu Versace Jeans, devenind Versace Jeans Couture, o marcă disponibilă pentru un public mai larg, deoarece comercializează cu amănuntul la un preț mai mic. În acest fel, îmbrăcămintea de lux pare să fie noul accesoriu și datorită magazinului online Modivo.ro, un tricou Versace Jeans Couture, bluze Versace, un pulover sau încălțămintea Versace Jeans Couture este disponibilă femeilor care își doresc să iese din mulțime.

Modă atemporală și chic de la Versace

Versace este una dintre cele mai bune case de modă italiene. Logo-ul său cu o meduză caracteristică și un ornament grecesc numit meander indică imediat cu ce marcă ai de a face. Cu toate acestea, casa de modă fondată de Gianni Versace în Italia în 1978 este mult mai mult de atât. Colecții de modă atemporală și chic de la Versace iese în evidență prin glamour, decorațiuni aurii, imprimeuri colorate și stiluri foarte feminine, ce pot fi cu greu confundate cu alte modele.

Intră pe Modivo.ro pentru a găsi diferite modele de genți Versace, tricouri, bluze și pulovere Versace Jeans Couture, toate urmărind ultimele tendințe ale momentului.

Versace Jeans Couture – haine și accesorii pentru cele mai exigente femei

Versace Jeans Couture este o linie creată pentru femeile curajoase, cărora nu le este frică să iasă în evidență în mulțime. Hainele acestui brand sunt extravagante, dar de o calitate foarte bună. Colecția Versace Jeans Couture este creată într-un stil informal, casual, datorită căruia hainele și accesoriile acestui brand sunt confortabile și practice, dar te vor face să te simți specială.

Versace Jeans Couture – întrebări frecvente

”Nu fi la modă. Nu te schimba, dar decide cine ești!” – acestea au fost cuvintele rostite de eminentul designer și fondator de marcă – Gianni Versace. Versace Jeans Couture este un simbol al luxului italian, dar este destinat celor care apreciază calitatea, originalitatea și nu se tem să experimenteze moda.

Versace este un brand pentru persoanele încrezătoare în sine, cărora nu le este frică să combine clasicele cu forme geometrice îndrăznețe și culori strălucitoare. Dar cum a apărut acest brand? Ce tip de haine are colecția Versace Jeans Couture? Cum te ajută eticheta produselor? Află totul în continuare.

Versace Jeans Couture – ce este această companie?

Versace Jeans Couture este linia de îmbrăcăminte legendară, creată de Donatella și Gianni Versace și combină atât elemente de înaltă modă, cât și un stil de stradă. Produsele colecției aparent obișnuite brandului au un spirit de inovație, iar pantofii Versace sunt creați având în vedere confortul și cea mai bună calitate.

Sunt hainele brandului Versace Jeans Couture din denim?

Hainele brandului Versace Jeans Couture sunt caracterizate prin materiale și finisaje de înaltă calitate, cu un plus de prospețime și inovație. Hainele acestui brand nu sunt doar din denim, așa cum este menționat în denumirea mărcii, ci din diverse materiale și țesături de calitate.

Versace Jeans Couture – unde este eticheta?

Poți verifica fiecare articol pe care l-ai achiziționat de la Versace prin eticheta produsului, atingând eticheta NFC cu telefonul. Poți găsi instrucțiuni detaliate scanând codul QR imprimat pe fiecare etichetă a produsului.