Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

GLS: 0 lei pentru achiziții de la 99 lei (la plata în avans)
Samedy easybox: 0 lei pentru achiziții de la 99 lei (la plata în avans)
Colectare în magazin: 0 lei


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

NOU! Livrare RAPIDĂ în cel mai apropiat Easybox!
Caută după marcă, produs, stil

Genți și rucsacuri pentru femei

(Produse: 477)

Etichetă produs
Marca
Culoare
Confecționat din
Mărimea poșetei
Sport
Mărimea rucsacului
Preț

Genți sport pentru femei – o alegere excelentă pentru sală, fitness și călătorii

Geanta sport pentru femei este un element indispensabil al unei ținute pentru fiecare drum la sală, club sportiv sau antrenament. Aceste genți sport încăpătoare și confortabile nu pot fi supraestimate - așa că merită să alegi soluții care să garanteze utilizarea pentru mulți ani. Într-o geantă sport de damă de bună calitate vei găsi numeroase locații și buzunare care pot găzdui cu ușurință obiecte personale precum un telefon sau portofel, dar și produse cosmetice, un prosop, ținuta sport și pantofii. Unele genți sport au benzi elastice speciale pentru a atașa covorașele necesare pentru yoga sau pilates. Gențile de sport pot fi realizate din materiale rezistente la apă, dar ușoare și subțiri care pot fi spălate și uscate rapid. Indiferent de soluția pe care o alegi, asigură-te că verifici oferta de genți sport de damă de vânzare disponibilă pe MODIVO. Geanta sport pentru femei trebuie să arată în așa fel încât să poată fi depozitate cu ușurință în interior o sticlă de apă, obiecte personale (portofel, telefon), haine de schimb și încălțăminte, precum și produse cosmetice. Merită să te asiguri că are cât mai multe buzunare, astfel încât fiecare dintre articolele menționate mai sus să aibă propriul compartiment. Astfel, vei evita haosul și pierderea timpului pentru a găsi ceva în interior.

Rucsac sport pentru femei – o alternativă excelentă pentru femeile active

Un rucsac sport pentru femei este disponibil în multe stiluri, forme și capacități. Unele doamne, în special cele care prețuiesc un look sportiv , vor aprecia posibilitatea de a folosi zilnic un rucsac sport pentru femei ca o completare a ținutei lor. Se asortează perfect cu adidași și hanorace voluminoase; te pot însoți la cumpărături sau în drum spre serviciu (daca lucrezi într-un mediu unde nu este obligatoriu un cod vestimentar formal). Aceste rucsacuri sport pentru femei se caracterizează printr-un design unic și culori în aproape toate nuanțele - cu siguranță fiecare, chiar și cea mai pretențioasă femeie va găsi ceva pentru ea însăși.

Rucsacuri și genți sport pentru femei – modele colorate și stilate de la mărci premium

Un rucsac sport sau o geantă sport pentru femei este o alternativă la îndemână și convenabilă la genți. Va funcționa bine ca loc de depozitare a obiectelor personale valoroase, cum ar fi un telefon sau un portofel. Poți ajunge cu ușurință la ele, iar forma mică, funcțională, nu restricționează mișcarea. Merită să iei cu tine genți sport în excursia de weekend, precum și la bordul avionului - acestea acționează ca un bagaj de mână, iar dimensiunile lor îți permit să iei toate lucrurile necesare. Gențile sport sunt adesea folosite și de tinerele mame ca alternativă la așa-numitele genți de scutece, care sunt adesea mai puțin atractive.

Genți și rucsacuri sport pentru femei – întrebări frecvente

Cum să speli un rucsac?

Poți spăla în siguranță un rucsac sport pentru femei manual în apă cu un detergent. Este important să nu speli rucsacul în mașina de spălat, chiar și în modul de spălare manuală. Mașina de spălat poate deteriora rucsacul, iar curățarea lui manuală nu necesită deloc timp.

Ce geantă pentru pantofi sport?

Gențile sport pentru femei variază ca formă și scop. Când cumperi o geantă sport pentru femei, gândește-te ce intenționezi să porți cu ea - vei avea nevoie de una diferită dacă practici yoga și de alta dacă joci tenis. De asemenea, merită să nu cumperi genți sport mai mari decât ai nevoie de fapt - o geantă compactă este întotdeauna mai bună decât una mare.