Gama sport pentru femei

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca
Sport
Etichetă produs
Produse: 5.714
Afișează identificatorul versiunii

Lenjerie sport pentru femei. Pariați pe sutiene sport de înaltă calitate

Producătorii de articolele sport de calitate au știut mereu să îmbine materialul premium cu esteticul pentru un look fabulos chiar și la sala de fitness. Colecțiile de sutiene din categoria de haine sport, se numără printre favoritele doamnelor și domnișoarelor datorită lejerității pe care o permit mișcărilor, a confortului pe care îl oferă materialul și a design-ului care se pliază și la alte tipuri de outfituri de zi. Moda sportivă pentru femei nu se reduce doar la pantaloni de training sau hanorace. Moda feminină este concepută pentru a avea grijă de fiecare parte a corpului tău. Sutienele speciale din material neted și fără armătură sunt obiectele vestimentare ideale pentru alergare, fitness sau alte activități solicitante, când pielea are și mai multă nevoie să respire. Design-ul lor modern și materialul de calitate le recomandă pentru a fi purtate și în exterior fără tricou pe deasupra.

Seturi sportive pentru femei de la cei mai buni producători

Indiferent de ocazie, un sutien sport îți va asigura confortul de care ai nevoie în zilele hiperactive și te va face să te simți mai încrezătoare. Cea mai practică alegere pentru alergări în aer liber sau exerciții în natură, va fi un set sport pentru femei, alcătuit din piese speciale de la cele mai populare branduri, care se vor mula după forma corpului în timpul celor mai solicitante mișcări. O atenție deosebită merită sutienele care îți vor menține sânii în poziție fixă, dar relaxați în absența armăturilor pe care de obicei le au sutienele clasice.

Moda sport pentru femei - ce haine și accesorii ar trebui să alegi?

Precizia și atenția cu care sunt selectate piesele vestimentare pentru evenimente ar trebui să se mențină și în privința hainelor sport. Brandurile de îmbrăcăminte sport pun confortul și calitatea înaintea design-ului. Dar de cele mai multe ori, toate acestea se armonizează perfect rezultând într-un articol vestimentar fabulos. Hainele sport din material supraelastic sunt ideale pentru fitness, datorită materialului care se usucă rapid și astfel nu rămân lipite de corp în timpul efortului. Cei mai căutați pantaloni scurți pentru femei sunt cei care se mulează pe corp, nu sunt largi și protejează de eventuale riscuri. Un sutien sport care are cupe moi sau detașabile menține sânii stabili fără să rănească. Culorile influențează semnificativ felul în care arăți și te simți. Optează pentru un sutien sport de culoare roz și o pereche de pantaloni scurți gri, deoarece aceste culori merg perfect împreună.

Îmbrăcăminte sport pentru femei - Întrebări frecvente

Respectul față de clienții care ne apreciază calitatea produselor și interesul de a ne îmbunătăți constant sunt prioritățile noastre. Astfel, am pregătit cele mai complete răspunsuri la întrebările dvs.

Cum se spală hainele sport?

Spală echipamentul sportiv cu apă rece la o temperatură a apei de 30 de grade. Utilizează detergent pudră sau special pentru haine sport. Nu folosi balsam, întrucât se adună în țesături și blochează rezistența la transpirație.

Cum să alegi un sutien sport?

  • Materialul să fie preponderent sintetic cu un procent mai mic de fibre naturale.
  • Alegerea modelului să depindă de tipul de sport pe care urmează să îl faci.
  • Banda de sub piept să fie suficient de elastică pentru a menține pieptul iar bretelele să fie reglabile.
  • Pentru susținere suplimentară a sânilor, optează pentru sutienele cu bandă în forma de T la spate.

Cum se elimină mirosul de transpirație de pe haine?

Aerisește-le minim o oră înainte de a le pune la spălat. Lasă-le să se usuce natural la soare. Temperaturile ridicate pot scurta durata de viață a țesăturilor deci evită uscătoarele.