Geci bomber pentru femei

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca
Tip produs
Material îmbrăcăminte
Sport
Produse: 149
Afișează identificatorul versiunii

Geci bomber pentru femei- un accesoriu universal pentru orice ținută urbană

Fie că te gândești la piloții celui de-al Doilea Război Mondial, Steve McQueen sau Top Gun, jacheta bomber pentru bărbați există de ceva vreme. Este una dintre primele povești de succes în care îmbrăcămintea militară a făcut o punte pentru a deveni îmbrăcăminte civilă la modă. Până la apariția celui de-al Doilea Război Mondial, avioanele bombardiere zburau la altitudini mai mari, dar cabinele erau neprotejate de frig. Piloții aveau nevoie de o jachetă izolatoare și versatilă care să-i protejeze de elemente, dar să nu împiedice comenzile avionului de luptă. Așa că s-a născut o versiune mai scurtă. După cel de-al Doilea Război Mondial, jacheta bomber a suferit noi modificări pragmatice, cum ar fi introducerea căptușelii portocalii. Aceasta a fost pentru a face piloții vizibili în cazul unei salvari. Astăzi ofertele magazinelor vin cu o varietate de jachete bomber pentru femei, astfel încât acestea sunt introduse cu succes în ținutele doamnelor.

Mărimi mari și mici – geci bomber pentru fiecare femeie

Pentru că este un model de jachetă foarte modern și doamnele sunt atrase de acestea, gecile bomber se găsesc în diferite mărimi. În acest fel, nu contează ce mărime porți, vei găsi acest model atât în variante mici cât și jachete bomber pentru femei mărimi mari. Este important să alegi măsura potrivită atunci când îți cumperi o jachetă bomber, de aceea îți recomandăm să consulți tabelul de mărimi și să te inspiri de acolo pentru o comandă corectă.

Verifică pe MODIVO ce a pregătit în secțiunea de geci bomber pentru femei

Magazinul online MODIVO este printre cele care oferă o gamă largă de produse, atât pentru bărbați cât și pentru femei. Jachetele bomber se numără printre articolele existente în oferta MODIVO și nu sunt puține. Vei găsi aici o gamă variată de mărimi și culori, astfel încât să îți fie foarte ușor să alegi. Fie că îți dorești o geacă bomber de primăvară pentru femei, sau dorești să cumperi un cadou pentru partenerul tău, aici este locul în care vei găsi cea mai variată gamă. Pe lângă aceste produse vei găsi și alte articole cu care să poți pune în valoare jachetele bomber și să formezi ținute pentru diferite contexte sau evenimente. Jachetele bomber disponibile la MODIVO vor face parte din ținutele tale pentru mult timp, deoarece acestea nu se demodează ușor, iar întreținute corespunzător își vor păstra aspectul plăcut. Varietatea de materiale din care sunt fabricate și varietatea de culori în care sunt disponibile fac ca aceste jachete să fie ușor de introdus în diferite ținute. Însă în același timp, îți vor face alegerea grea, deoarece nu vei știi cu care să pleci acasă. În mod sigur îți va fi dificil să te oprești la o singură piesă achiziționată.

Geci bomber pentru femei – întrebări frecvente

Din ce material sunt fabricate gecile bomber pentru femei?

Gecile bomber pentru femei sunt preferate de către doamnele care doresc să adopte un stil casual, urban. Acestea se găsesc în diferite mărimi și diferite modele. Sunt fabricate din materiale variate, cum ar fi materiale textile, bumbac, materiale impermeabile și chiar satin sau piele și piele ecologică. În funcție de materialul din care aceasta este fabricată o poți introduce în diferite ținute și vei știi cum să o întreții pentru a o purta cât mai mult timp posibil. Geaca bomber tip trening pentru femei este printre preferatele doamnelor.

Bomberka – de unde provine această denumire?

Jachetele bomber își iau numele de la scopul lor inițial: acoperirea piloților în timp ce bombardau terenurile de dedesubt. Primele jachete bomber au fost realizate în timpul Primului Război Mondial pentru piloții americani care zburau în Europa împotriva Germaniei.