Genți elegante pentru femei

Sortează
Culoare
Preț
Marca
Tip produs
Sex
Confecționat din
Mărimea poșetei
Produse: 1.356
Afișează identificatorul versiunii

Gențile elegante de damă de mărci exclusive sunt disponibile la MODIVO

Gențile sunt accesoriile cel mai des întâlnite la doamne și domnișoare. Rolul acestora nu este doar de a completa ținuta, ci sunt și utile. Gențile sunt folosite pentru a-ți transporta lucrurile personale și se găsesc în diferite dimensiuni, fabricate din materiale diverse și în diverse modele. Foarte la modă sunt gențile tip poștaș, gențile tip rucsac, chiar acele modele convertibile care pot fi purtate pe un umăr, pe doi sau în mână, gențile de umăr și gențile de mână, tip plic. Materialele din care acestea sunt fabricate sunt diferite, de la piele naturală și piele ecologică până la fâș și materiale textile, sau chiar lemn și metal. Pe MODIVO vei găsi foarte multe modele de genți, modele casual și modele elegante, astfel că va fi foarte simplu să îți alegi geanta preferată. O geantă de damă elegantă este de obicei în dimensiuni mici, pentru că atunci când participi la un eveniment unde trebuie să fii îmbrăcată elegant nu este nevoie să cari multe lucruri cu tine. Găsești pe MODIVO poșete de damă elegante, în diverse culori și modele.

Va exista și o geantă de mână elegantă potrivită pentru nuntă

Gențile elegante de obicei se poartă pe umăr, asta înseamnă că vor avea o bretea lungă, care poate fi din piele sau sub forma unui lanț metalic. Însă dacă dorești poți să alegi și o geantă de mână, sub formă de plic sau clutch, care nu se poartă pe umăr însă este la fel de elegantă și potrivită pentru evenimente mai importante, cum ar fi o nuntă sau un botez. Tot pe MODIVO vei găsi poșete de damă elegante pentru nuntă. Fie că alegi una neagră simplă pe care o poți asorta cu orice ținută sau cu orice tip de încălțăminte, sau una cu sclipic sau accesorii de genul ștrasurilor sau broșelor metalice, nu vei regreta alegerea făcută și te vei bucura de cea mai bună calitate.

Poșete de damă mici, elegante – perfecte pentru o ținută de seară

Ținutele de seară presupun accesorizarea mai delicată și mai discretă, astfel că în locul bijuteriilor supradimensionate vom alege bijuterii delicate, chiar cu pietre prețioase sau semiprețioase. De aceea și gențile vor fi de mici dimensiuni, suficiente pentr a-ți purta telefonul sau un ruj, însă nu pentru mai multe obiecte. Genți de mână mici și elegante de damă găsiți în multe variante. Puteți alege poșete cu diferite accesorii metalice, poșete în nuanțe cu sclipic sau pur și simplu poșete de damă elegante negre. Acestea din urmă sunt un must have în garderoba oricărei doamne și se pot purta în diferite ținute, fiind versatile.

Genți de mână elegante de damă – întrebări frecvente

Cum să depozitezi gențile de mână pentru femei?

Gențile de mână trebuie depozitate în locuri aerisite și fără umezeală pentru a evita apariția mucegaiului și a mirosului neplăcut. De asemenea, nu se vor depozita în bătaia soarelui, pentru că acesta poate deteriora materialul din caregențile sunt fabricate, mai laes daca vorbim despre piele naturala. Este necesar să acorzi mare atenție să nu le înghesui într-un dulap, ci să le așezi frumos astfel încât să nu li se stirce forma.

Unde să aruncați gențile de mână pentru femei?

Atunci când nu mai folosești o geantă de mână, sau orice alt model, nu te gândi direct să o arunci. Poți încerca fie să o recondiționezi și să o transformi, fie să o donezi. Dacă însă aceasta nu mai poate fi folosită atunci locul potrivit unde să o arunci este acolo unde îți arunci și hainele sau încălțămintea, la containere special dedicate textilelor pentru o eventuală reciclare.