Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

Curier: 0 lei pentru cumpărăturile de la 99 lei la plata în avans


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

Damă Bărbați
0

MODIVO

(Numărul de produse: 8492)

Preț
Mărime
Etichetă produs
Marca
Culoare
Sex
Eco friendly
Tip produs
Tipul de închidere
Partea superioară
Tipul tocului
Destinat pentru
Impermeabilitate
Încălzire
Stil
Serie produs
Sezon
Proiectant
cu 177

Încălţăminte pentru copii-Modernă şi de firmă

Cei mici sunt într-o continuă transformare şi dezvoltare, astfel că hăinuţele şi încălţămintea trebuie schimbate ori de câte ori nu se mai potrivesc mărimii copiilor. Este indicat ca încălţămintea pentru copii să fie cumpărată pe măsura reală a copilului, varianta unui număr mai mare reprezentând un pericol pentru corectitudinea mersului şi sănătatea picioarelor. Pentru perioada rece din an şi pentru joaca în  zăpadă, piaţa de specialitate oferă celor mici încălţăminte de iarnă pentru copii, în modele moderne fabricate sub semnătura brand-urilor renumite. Fie că preferă cizmele călduroase, fie că adoptă pantofii trekking pentru copii, dacă le plac mai mult modelele Kids shoes pentru  iarnă  sau adoptă încălţămintea sportivă, cei mici vor găsi întotdeauna perechea favorită, modernă şi în tendinţe, fabricată din materiale de calitate superioară, impermeabilă, căptuşită, antiderapantă şi foarte comodă. 

La MODIVO poţi alege încălţăminte pentru copii de iarnă şi sportivă 

MODIVO îşi aşteaptă micii clienţi cu o categorie foarte variată Kids shoes, în care vor putea descoperi cele mai moderne şi comode perechi de încălţăminte de iarnă pentru copii. Încălţămintea de iarnă prezintă caracteristica de a oferi confort termic, impermeabilitate şi stabilitate, fiind realizată din materiale sigure şi comode, uşoare şi rezistente. Încălţămintea de iarnă pentru copii trebuie să vină în întâmpinarea nevoilor acestora, indiferent dacă afară este foarte frig sau dacă se joacă prin nămeţii de zăpadă. Pentru zilele mai puţin geroase, se poate opta pentru variantele de încălţăminte sportivă pentru copii, extrem de rezistente, dar şi foarte moderne, fiind ideale pentru mersul la şcoală sau pentru o ieşire la film. Încălţămintea trekking pentru copii reprezintă o altă variantă foarte modernă, apreciată de către cei mai mărişori, talpa antiderapantă şi design-ul special oferindu-le copiilor un aer chic şi interesant.

Ştii cum să alegi măsura potrivită pentru copilul tău? Citeşte ghidul nostru

Ideea conform căreia copilului îi poţi lua încălţăminte cu un număr mai mare pentru a-i fi bună şi sezonul viitor, este total nerecomandată şi periculoasă. O pereche de încălţăminte de iarnă pentru copii mult mai mare, este posibil să nu îşi mai poată demonstra caracteristicile specifice. O încălţăminte prea mare sau prea mică va fi inconfortabilă pentru talpa piciorului, va duce la formarea bătăturilor, va acţiona asupra poziţiei degetelor şi va afecta calitatea mersului. Atunci când alegi o pereche Kids shoes, este recomandat ca aceasta să fie potrivită măsurii tălpii piciorului celui mic. Lungimii branţului perechii de încălţăminte, îi va corespunde o anumită lungime a tălpii piciorului, corelare care determină numărul perechii Kids shoes, respectiv măsura pe care o vei procura pentru copilul tău. Talpa piciorului se măsoară punând picioruşul pe o coală de hârtie, sprijinind călcâiul şi coala  de un perete sau de o suprafaţă care să oprească deplasarea. Se marchează cu un marker locul unde ajunge vârful celui mai lung deget, după care se măsoară  folosind un centimetru de croitorie, distanţa dintre semn şi capătul colii. Încălţămintea de iarnă pentru copii va oferi astfel confort şi protecţie, comoditate şi siguranţă într-un mediu rece, umed şi alunecos. 

Kids shoes-Întrebări frecvente

Care este diferenţa dintre Kids shoes şi încălţămintea de damă?

Kids shoes oferă celor mici încălţăminte foarte comodă, uşor de încălţat, din materiale flexibile şi plăcute. Încălţămintea de iarnă pentru copii are rolul de a oferi protecţie gleznei şi susţinere tălpii, prin talonetul poziţionat în interior. Astfel, categoria Kids shoes îşi propune să susţină postura corectă a piciorului, prin protecţia gleznei şi a tălpii. Încălţămintea de damă se bucură de stil şi un design modern, însă nu impune măsuri de protecţie a posturii tălpii piciorului.

Cum să lărgeşti încălţămintea pentru copii? 

Dacă încălţămintea de iarnă pentru copii este prea fixă în momentul procurării, se pot aplica câteva tehnici de lărgire. Cel mic va încălţă ciorăpei mai groşi şi se va plimba prin casă încălţat, se poate apela la substanţe şi spray-uri destinate diferitelor tipuri de materiale, sau se pot introduce în interior şanuri care, în timp, vor lărgi perechea de încălţăminte mult prea strâmtă.