Ochelari de soare polarizați pentru femei

Sortează
Culoare
Preț
Marca
Tip produs
Sport
Sex
Confecționat din
Produse: 68
Afișează identificatorul versiunii

Pentru condus și nu numai - ochelari polarizați

Soarele emite mai multe tipuri de lumină, inclusiv raze ultraviolete (UV) care pot cauza cataracta și degenerescența maculară. O percehe de ochelari polarizați damă poate ajuta la reducerea efectelor nocive ale razelor UV. De asemenea, acestia te pto ajuta sa vezi mai bine în lumina soarelui puternic. 

In mod normal, lumina se îndreaptă în toate direcțiile și poate face ca obiectele să pară neclare sau prea luminoase iar lentilele polarizate permit doar anumite tipuri de lumină să treacă prin ele și astfel, imaginile par mai clare. Aceasta este o caracteristică foarte utilă pentru condus sau orice altă activitate care necesitã o vizibilitate bunã. O pereche de ochelari de soare polarizați pentru femei poate fi utilă şi pentru activităţi sportive pe apă sau pe zăpadă. 

Ochelari polarizați de damă – accesorii exclusiviste de vară

Ochelarii polarizați de damă sunt un accesoriu exclusivist care oferă protecție împotriva razelor UV și a altor factori dăunători pentru ochi. Aceştia sunt disponibili în diferite modele, forme și culori pentru a se potrivi cu orice tip de ten și stil personal. Ochelarii polarizați au lentile speciale care ajută la reducerea reflexelor luminoase și la creșterea vizibilității, fiind ideali pentru purtat în timpul zilelor călduroase de vară, atunci când soarele arde mai tare. 

O pereche de ochelari de soare polarizați antireflex pentru femei poate fi, de asemenea, purtată pentru activitățile outdoor precum alergarea, ciclismul sau escalada. Pentru un look elegant și sofisticat, o pereche de ochelari polarizați negri este ideală. Pentru un look mai relaxat şi casual, poţi opta pentru o pereche de ochelari polarizaţi cu rame colorate. Indiferent de modelul pe care îl alegi, aceste accesorii vor face că ţinuta ta de vară să iasă în evidenţă!

Protejați-vă ochii de soare - ochelari polarizați de marcă disponibili în magazinul MODIVO

Ochelarii polarizați sunt o necesitate atunci când ieși la soare. Aceştia reduc reflexiile, îţi protejează ochii și îmbunătățesc vizibilitatea. Există multe modele și culori diferite de ochelari de soare disponibili, dar cel mai important lucru este că aceştia sunt făcuţi pentru a-ţi proteja ochii. Ochelarilor le trebuie filtre UV pentru a bloca razele ultraviolete care pot cauza probleme grave de sănătate. 

Poţi găsi ochelari polarizați de damă pentru condus cu filtre UV în magazinele MODIVO. Acest lucru înseamnă că blochează lumina reflectată de apă sau de zăpadă şi că asigură o vizibilitate crescută atât în trafic, cât şi în timpul altor activităţi. Dacă ai nevoie de o pereche de ochelari de calitate pentru a-ţi proteja ochii, atunci rezervă-ţi timp pentru a descoperi modelele oferite de magazinul MODIVO.

Ochelari polarizați pentru femei - întrebări frecvente

Cu ce să port ochelarii polarizați?

Ochelarii polarizați sunt o alegere populară de accesoriu atât pentru stilul casual, cât și pentru cel sportiv. Unele dintre cele mai bune ţinute pentru ochelarii polarizați includ blugi skinny sau chino, un tricou simplu și o pereche de sneakers. Pentru un look mai elegant, încearcă să purţi ochelarii cu un blazer, o cămaşă și o pereche de pantofi oxford.

Cum să aleg ochelarii pentru a se potrivi perfect formei feței?

Dacă ai faţa rotundă, este bine să eviţi ochelarii prea mici sau prea înguşti, deoarece aceștia nu vor face decât să accentueze rotunjimea. Pentru a crea iluzia unei fete mai alungite, alege rame dreptunghiulare sau pătrate care sunt puțin mai largi decât fața ta. Dacă ai fața ovală, atunci ești norocoasă, deoarece majoritatea formelor de rame ți se potrivesc. Dacă ai fața în formă de inimă, alege ochelari care să echilibreze lățimea frunții cu îngustimea bărbiei şi optează pentru ramele ovale sau în formă de ochi de pisică.