Pantofi cu toc cu barete

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca
Tip produs
Încălzire
Lățimea pantofului
Produse: 25
Afișează identificatorul versiunii

Pantofi cu toc cu barete – perfecți pentru un stil elegant

Pantofii cu bretele ocupă un loc important în garderoba femeilor care vor să poarte pantofi spciali și care au nevoie de ceva mai robust, care să mascheze gleznele subțiri și să dea volum în partea de jos. În plus, baretele sunt cele care vin cu mai multe avantaje, ceea ce face ca o pereche de pantofi de damă cu toc și barete să fie alegerea potrivită inclusiv pentru femeile care au nevoie de mai multă comoditate când poartă pantofi cu toc. În plus, baretele se vor dovedi și ele accesorii pentru diverse ținute, mai ales atunci când sunt decorate cu diverse elemente glam.

Pantofi cu toc cu barete – pe gleznă sau în jurul gleznei

Gama de pantofi pentru femei cu toc înalt și barete vine cu mai multe modele din care le poți alege pe cele mai potrivite pentru tine. Poți opta pentru o pereche de tocuri cu baretă în jurul gleznei atunci când vrei ca pantoful să obțină un plus de echilibru și să ai un element complex care să îți îmbrățișeze glezna. Acești pantofi sunt potriviți pentru femeile care au gleznele subțiri și vor să mascheze acest lucru. De asemenea, poți alege pantofi cu toc cu barete pe gleznă, care ajută la o mai bună stabilizare a piciorului și care oferă o postură suplă acestuia. Indiferent de modelul de pantofi pe care îi alegi, baretele sunt unele dintre cele mai fashion accesorii care pot decora in acest moment pantofii. 

Poți cumpăra pantofi cu toc cu barete negri sau în alte culori din magazinul online MODIVO

Indiferent dacă ai nevoie de o pereche de pantofi cu toc negri cu barete sau în alte culori, tot ce trebuie să faci este să intri în magazinul online MODIVO și vei găsi mai multe modele interesante de pantofi pe care să le porți în diverse ținute. Alege de fiecare dată pantofii potriviți și vei descoperi cât este de ușor să îți adaptezi ținutele tuturor situațiilor.

Pantofi cu toc cu baretă – întrebări frecvente

Cum să porți pantofii cu toc cu barete?

Pantofii cu toc cu barete se poartă în orice ținută, de la cele de ocazie și până la cele office sau casual. Tot ce trebuie să faci este să alegi perechea potrivită de pantofi cu barete pentru ținutele pe care le porți. Spre exemplu, atunci când vrei să combini pantofii cu barete cu blugi sau cu alte piese casual, poți selecta inclusiv pantofi cu barete și tocuri înalte sau medii, cu toc gros sau cu toc cui, care să se integreze în ținuta casual. În acest caz, sunt potriviți pantofii din materiale cum ar fi pielea normală, pielea întoarsă sau chiar alte materiale inclusiv cele textile. De asemenea, poți alege pantofi în culori clasice așa cum sunt cei negri sau nude, dar poți opta și pentru culori îndrăznețe.

Cum se disting pantofii cu toc cu barete de alte modele?

Pantofii cu toc cu barete se disting de alte modele datorită designului lor. Acești pantofi au de obicei o curea care fixează pantoful pe gleznă. Aceasta poate fi scurtă, trecând dintr-o parte în alta a pantofului, dar poate fi și mai lungă, înfășurându-se în jurul gleznelor. Cu ajutorul acestor pantofi, vei reuși cu siguranță să obții acele ținute elegante și interesante, care te vor ajuta să arăți tot timpul bine, în timp ce îți menții totodată confortul dorit. Datorită baretei, acești pantofi au tendința de a sta mai bine în picior și de a te ajuta să te simți mai confortabil atunci când mergi, pentru că greutatea se distribuie diferit.