Pantofi de iarnă pentru copii

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca
Tip produs
Material îmbrăcăminte
Licență
Produse: 7.779
Afișează identificatorul versiunii

Cele mai la modă cizme de iarnă pentru copii – cele mai recente tendințe

Iarna este un moment special pentru copii. Condițiile meteorologice severe, înghețurile și căderile de zăpadă se împletesc cu realizarea unui om de zăpadă, mersul la săniuș și aruncarea bulgărilor de zăpadă. Pe lângă confortul și comoditatea pe care cizmele de iarnă pentru copii trebuie să le ofere, protecția împotriva frigului și tălpile anti-alunecare sunt de asemenea importante. Printre modelele de top de cizme de iarnă pentru fete vei găsi popularele cizme Emu. Acestea oferă căldură și cea mai bună izolare termică. O altă tendință sunt cizmele Chelsea clasice din piele, care se disting printr-un stil elegant. Cizmele de iarnă pentru un băiat cu șireturi, care seamănă cu pantofii de trekking, sunt și ele la modă și au o talpă solidă. Micii fani ai extravagantei vor adora cizmele de iarnă pentru copii cu imprimeuri sau cu desene specifice vârstei lor.

Ce să ții cont atunci când cumperi cizme de iarnă pentru copii?

Materialul impermeabil și căptușeala izolată sunt printre cele mai importante caracteristici ale unor cizme de iarnă pentru copii. De aceea, cizmele de zăpadă sunt invariabil cele mai populare printre părinți. MODIVO oferă atât cizme de iarnă pentru fete sau băieți mai mari, precum cizme Emu sau Moon Boots, cât și cizme de iarnă pentru un băiat sau o fată de vârstă mai mică, prinse cu velcro. Acestea au stiluri sportive, așa că se armonizează perfect cu stilizările confortabile, de zi cu zi, iar dintre cele mai la modă versiuni de culoare și modele originale, fiecare mică vedetă a stilului își va alege ceva pentru sine! Modelele de cizme de iarnă băieți izolate de drumeție vor oferi, de asemenea, aderență și stabilitate. Atunci când alegi cizme de iarnă pentru o fată, cele mai potrivite sunt modelele din piele, astfel încât să poată fi impregnate și ușor de curățat. 

Alege cizme de iarnă pentru un băiat și o fată la MODIVO

Confortabile, călduroase, rezistente la intemperii – cizmele de iarnă pentru copii sunt un must have în cele mai reci luni ale anului. Selectate corespunzător, ele vor permite copiilor să se bucure din plin de farmecele nebuniei albe, dar să se dovedească potrivite și în zilele ploioase în drum spre școală sau grădiniță. Cauți un model care să atragă o mică fashionistă sau un mic domn și, în același timp, să răspundă așteptărilor unui părinte? Atunci verifică oferta de cizme de iarnă pentru copii de la MODIVO! Consultă cele mai la modă oferte de la branduri de top și alege cizme de iarnă pentru un copil căruia îi place să arate grozav.

Pantofi de iarnă pentru copii – întrebări frecvente

Ce pantofi de iarnă să cumperi pentru un copil de un an?

Dacă ești în căutarea unor cizme de iarnă pentru un copil de un an, trebuie să știi că la aceasta vârstă, piciorul copilului se dezvoltă semnificativ, așa că forma potrivită a încălțămintei joacă un rol cheie. Așadar, cea mai bună alegere pentru iarnă sunt cizmele de iarnă pentru copii izolante cu căptușeală moale, fără branț care modelează arcul piciorului și sunt impermeabile.

Pantofi de iarnă pentru un copil – cât spațiu ar trebui să rămână pentru degetele de la picioare?

Dimensiunea potrivită pentru o pereche de cizme de iarnă pentru copii este cu aproximativ 1.5 cm mai mare decât dimensiunea reală a piciorului copilului. Cu toate acestea, cel mai bine este să încerci pantofii selectați pe copil și să te asiguri că piciorul este poziționat corect.