Pantofi din piele pentru bărbați

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca
Tip produs
Sport
Încălzire
Produse: 2.568
Afișează identificatorul versiunii

Pantofii bărbăteşti din piele-Pentru ţinutele de zi şi pentru ocaziile speciale

Pantofii bărbăteşti din piele se pot constitui în piesa definitorie a oricărei ţinute, indiferent de tendinţe, ocazie sau context. Astfel, din garderoba ta nu ar trebui să lipsească pantofii din piele, modele cât mai variate care să cadreze perfect ţinutelor abordate atât pe durata zilei, cât şi cu ocazia evenimentelor speciale. Pentru o ţinută elegantă, poţi opta pentru un model de pantofi bărbăteşti din piele tip clasic,  oxford sau brogue, având grijă să alegi măsura potrivită şi ajustezi lungimea pantalonului din stofă astfel încât aceasta să nu depăşească al doilea şiret al pantofului şi să formeze doar o cută în zona tivului. Pentru un context mai puţin formal, poţi opta şi pentru o pereche de pantofi bărbăteşti din piele peste gleznă sau pentru modelul de pantofi bărbăteşti înalţi din piele, fiind ideali în zilele reci de toamnă şi iarnă. O ţinută casual va cadra foarte bine cu pantofii tip loafers sau chelsea, iar pentru un outfit sport poţi alege o pereche de sneakers bărbăteşti din piele sau încălţămintea bărbătească  trekking  din piele.

La modă pe toată perioada anului-Pantofii bărbăteşti din piele

Pielea este materialul natural care conferă încălţămintei multă valoare, oferind confort şi un aspect foarte frumos. Astfel, o pereche de pantofi bărbăteşti din piele se va potrivi oricărui anotimp, pielea adaptându-se uşor oricărui context exterior. Pentru perioada rece îţi vei procura pantofi robuşti, bine închişi, preferabil modele de pantofi bărbăteşti din pile peste gleznă, ideali pentru ţinutele clasice. Dacă adopţi un stil vestimentar degajat, o preche de încălţăminte bărbătească trekking din piele, va fi potrivită zilelor răcoroase de toamnă şi iarnă. Pentru perioada caldă poţi aborda un stil relaxat, purtând o pereche de sneakers bărbăteşti din piele, uşor de purtat, comozi şi foarte moderni. Ţinutele elegante, pe perioada caldă din an, vor fi asortate  cu  pantofi bărbăteşti din piele, un model simplu, cu  talpă subţire şi calapod comod.

Pantofii  bărbăteşti  din piele-Brand-uri celebre pe MODIVO

MODIVO te aşteaptă cu o varietate de modele de pantofi bărbăteşti din piele, brand-uri celebre ieşind la rampă cu încălţăminte din piele modernă, comodă şi accesibilă. Clarks, Quazi, Vagabond, Geox, Fila, Converse, Lloyd sau Adidas, Hugo, Nike şi pantofii bărbăteşti Reebok din piele, sunt nume celebre sub a căror semnătură se produc cele mai moderne şi calitative modele de încălţăminte din piele, având drept ţintă confortul şi design-ul.  Astfel, poţi alege încălţăminte din piele produsă sub semnul calităţii şi destinată oricărui tip de abordare vestimentară şi stil, potrivită activităţilor tale de peste zi, dar şi ocaziilor speciale din viaţa ta, indiferent se anotimp.  Alege să îţi procuri perechea potrivită  de pantofi bărbăteşti din piele, accesând ofertele brand-urilor celebre,  puse la dispoziţie de MODIVO.

Pantofi bărbăteşti din piele-Întrebări frecvente

Ce pantofi barbăteşti port cu o geacă din piele?

Geaca de piele te localizează într-o zonă casual cu tente sportive, astfel că pentru o astfel de ţinută vei alege o pereche de pantofi bărbăteşti sport din piele. La fel de bine se va potrivi încălţămintea bărbătească trekking din piele, precum şi pantofii cu o înălţime care acoperă bine  glezna. În funcţie de sezon, poţi opta pentru modele tip chelsea sau pentru o pereche de sneakers bărbăteşti din piele.

De unde pot cumpăra pantofi bărbăteşti din piele?

Pentru a procura perechea de pantofi bărbăteşti din piele potrivită ţie, poţi vizita centrele comerciale de profil sau te poţi delecta cu oferta impresionantă pusă la dispoziţie în mediul online. MODIVO te aşteaptă cu o gamă amplă de modele de pantofi bărbăteşti din piele, destinată tuturor anotimpurilor şi contextelor din viaţa ta.