Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca
Setul conține
Tip produs
Material îmbrăcăminte
Produse: 1.428
Afișează identificatorul versiunii

Rochii de nuntă speciale, doar la MODIVO

Atunci când urmează să participi la o nuntă, cel mai important aspect asupra căruia te vei canaliza, va fi ţinuta pe care o vei purta. Rochiile de nuntă reprezintă o categorie vestimentară extrem de sofisticată şi pretenţioasă, încercând să acopere toate palierele de invitaţi care vor participa la fericitul eveniment. MODIVO îţi vine în ajutor cu modele speciale de rochii de nuntă, destinate atât invitaţilor, cât şi personajelor principale, respectiv naşei, domnişoarelor de onoare şi soacrelor. Astfel, fie că doreşti să achiziţionezi o rochie de nuntă pentru tine ca invitată sau ai nevoie de rochie de soacră pentru nuntă, gama pusă la dispoziţie îţi oferă posibilitatea de a alege rochia specială şi potrivită ţie şi contextului festiv, ajutându-te să te încadrezi rolului pe care îl îndeplineşti în cadrul ceremoniei şi petrecerii.

Rochii de nuntă pentru invitate şi rochiile de soacră

Ţinutele purtate atunci când participi la o nuntă, ar trebui să fie extrem de elegante, originale şi personalizate, însă se impune şi respectarea anumitor recomandări. La o nuntă nu se poartă rochii sau ţinute albe, fiind culoarea rezervată exclusiv miresei. Poţi alege orice culoare, de la o rochie roşie de nuntă, până la cele pastelate sau chiar rochiile elegante de nuntă negre. Dacă eşti naşă sau domnişoară de onoare, ar trebui să îţi pregăteşti două ţinute, una pentru ceremoniile de peste zi, cealaltă pentru petrecere, ambele fiind modele de rochii de nuntă inedite. Sunt recomandate rochiile lungi de nuntă, formând un cadru general echilibrat cu rochia miresei care, de cele mai multe ori, va fi lungă. Dacă mireasa adoptă varianta scurtă pentru ţinuta ei, atunci şi tu poţi opta o rochie de nuntă de lungimea celei a miresei. O altă categorie foarte importantă este reprezentată de rochiile de soacră, astfel că dacă te afli în postura aceasta,  îţi vei alege o rochie de nuntă elegantă, în tonuri plăcute, care să îţi scoată în evidenţă rafinamentul şi frumuseţea, variantele lungi fiind cele mai indicate.

Rochiile lungi-Ideale pentru orice siluetă

Recomandările stiliştilor înclină către orice lungime pentru rochiile de nuntă. Atâta timp cât se potrivesc siluetei şi staturii tale, sunt purtate cu perechea de pantofi potrivită şi accesorizate cu eleganţă şi stil, rochiile de nuntă pot avea orice lungime. Dacă însă vrei să fii sigură de reuşita alegerii tale, o rochie lungă de nuntă se va dovedi varianta cea mai potrivită. O astfel de croială te va avantaja indiferent de silueta ta, chiar dacă eşti foarte slabă sau prea plinuţă. Design-ul adoptat te va ajuta să accentuezi formele pe care doreşti să le scoţi în evindenţă, dar şi să maschezi aspectele pe care nu doreşti să le laşi la vedere. Astfel, dacă vrei să îţi acoperi braţele, vei adopta o rochie cu mâneci ample, tip clopot, iar dacă vrei să dai volum bustului, vei alege un model puternic accesorizat cu volane, paiete sau pene în zona pieptului. Rochia lungă de nuntă îţi va acoperi picioarele dacă nu doreşti să le expui, în acelaşi timp, aceeaşi croială prevăzută cu o crăpătură foarte adâncă, va evidenţia discret forma unui picior frumos şi elegant.

Rochii de nuntă-Întrebări frecvente

Ce rochie se îmbrac la o nuntă?

Dacă eşti invitată la o nuntă, nu vei alege o rochie albă. Vei opta pentru o rochie lungă de nuntă sau pentru variantele midi, puternic accesorizate. Dacă eşti naşă sau domnişoară de onoare, rochia ta va avea aceeaşi lungime ca şi rochia miresei. Dacă doreşti o rochie de nuntă pentru soacră, optează pentru un model elegant, discret accesorizat şi în trend.

De unde cumpăr rochii pentru nuntă?

Îţi poţi procura rochia de nuntă din magazinele de specialitate, probând mai multe modele. De asemenea, mediul online îţi vine în ajutor în graba pregătirilor pentru nuntă, MODIVO oferindu-ţi o gamă amplă de modele moderne, speciale şi foarte elegante.