Rochii plus size

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca
Tip produs
Setul conține
Material îmbrăcăminte
Produse: 36
Afișează identificatorul versiunii

Rochii plus size pentru uz zilnic - MODIVO are ceva pentru tine

Ești mai plinuță și ai impresia că magazinele nu au în stoc produse pentru tine? Te plimbi prin mall și constați că hainele de pe manechine sunt în mărimi mici și nu îndrăznești să întrebi dacă nu au și mărimea ta? Nu îți fă griji. Poți vizita magazinul online Modivo unde găsești rochia potrivită pentru tine, orice mărime ai avea. Aici găsești modele de rochii mărime plus, rochii pentru femei plinuțe dar la modă. Ghidul de mărimi te poate ajuta să îți alegi măsura potrivită și să te bucuri de rochia ta preferată la tine acasă.

Rochii unice plus size pentru ocazii special

Când vine vorba de modă avem tendința să credem că hainele moderne, ultimele modele apărute și lansate de către casele de modă, sunt doar pentru persoane care au un corp perfect, care merg la sală și mănâncă sănătos și care arată bine. Nimic mai fals. Poți să fii o persoană mai plinuță și să porți exact aceleași modele de haine ca și o persoană mai subțire. Forma corpului tău și numărul de kilograme nu ar trebui să te limiteze. Nu fi aspră cu tine și încearcă să porți haine la modă, chiar dacă ești mai plinuță. Dacă ești o femeie cu încredere în sine nimic nu te poate opri. Bineînțeles că atunci când vorbim despre hainele de ocazie misiunea pare parcă și mai grea. Te gândești că nu îți vei găsi o rochie pentru nuntă plus size sau și dacă vei găsi vor fi probabil modele anoste și demodate. Fals! Poți găsi rochii pentru nuntă plus size în modele și culori la modă. Croiul este adaptat corpului tău și le poți purta fără să te simți jenată.

Poți găsi rochii plus size în fiecare croială

Și dacă încă ești de părere că vei găsi modele anoste, află că poți găsi rochiile plus size în orice croială. Între rochii elegante plus size găsești atât modele A-line, modele tip prințesă, modele sirenă, rochii lungi sau rochii scurte, cu decolteu sau fără, în bretele sau fără, totul ține de imaginația și de curajul tău. Poți să găsești rochia perfectă, care să îți dea încredere în tine și să îți asigure confort, oricare ar fi mărimea pe care o porți.

Rochii plus size - Întrebări frecvente

Ce rochie de mireasă este ideală pentru femei plinuțe?

Când vine vorba despre alegerea rochiei de mireasă este mult mai dificil. Există însă mai multe tipuri de persoane, care se hotărăsc repede și care au nevoie de multe modele probate și mult timp pentru a alege rochia potrivită. Dacă urmează să fii mireasă și ești mai plinuță află că îți vei găsi modele de rochii A-line, care se vor potrivi perfect corpului tău. Modelul prințesă poate fi ușor exagerat, în sensul că oricum fusta va fi voluminoasă, astfel că va adăuga volum corpului tău. Însa dacă ești o persoană încrezătoare îți recomandăm să încerci să probezi și acest model. Modelul sirenă îți va scoate formele în evidență, însă tot cu încredere poate fi purtat de către oricine.

Ce stil de rochie pentru o persoană plinuță?

Poți alege rochii maxi plus size sau rochii scurte chiar dacă ești o persoană plinuță. Este foarte important însă atunci când alegi o rochie să fie mărimea potrivită. Doar pentru că îți iei rochia un număr mai mic nu înseamnă că vei arăta mai bine în ea, ci doar va fi mai incomod și mai dificil de purtat pe perioade mai lungi de timp. Alege cu încredere mărimea potrivită pentru tine și poți purta astfel absolut orice model și orice croi îți vei dori.