Modivo și coronavirus: siguranța înainte de toate!

În perioada amenințării coronavirusului, toți trebuie să ne adaptăm funcționarea astfel încât să protejăm oamenii din jurul nostru. Pentru că ne dorim să puteți cumpăra în cel mai confortabil și mai sigur mod posibil. Dar, înainte de toate, trebuie să avem grijă de angajații noștri.

Am introdus măsuri de siguranță restrictive în pregătirea expedierii coletelor.

  • centrul nostru logistic este dezinfectat zilnic, de mai multe ori pe zi;
  • toți angajații lucrează cu mănuși de unică folosință;
  • angajații lucrează în echipe permanente, mai mici;
  • urmăm recomandările de menținere a distanței;
  • măsurăm temperatura fiecărui angajat de mai multe ori pe zi;
  • folosim dezinfectante suplimentare;
  • controlăm strict implementarea recomandărilor preventive în echipa noastră - igienă și dezinfectare;

 

Pentru siguranța dumneavoastră, al partenerilor noștri de la companiile de curierat și al angajaților noștri din magazinele staționare, vă încurajăm să:

  • renunțați la metoda de plată la livrare (pentru a reduce numărul de contacte directe cu curierii);
  • efectuați plăți în avans, prin transfer bancar sau cu cardul;

 

Livrarea coletelor durează invariabil 2-3 zile lucrătoare. Livrările de la 99 lei la plata în avans și retururile pe Modivo sunt gratuite.

Lucrăm 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, într-un sistem de schimburi pentru a gestiona comenzile cât mai repede posibil și la fel de eficient ca înainte.

Luăm măsuri suplimentare de siguranță pentru angajații, produsele și transporturile noastre. Oricât de solicitantă va fi situația, vom lucra pentru Dvs. - clienții noștri și vă vom oferi o calitate înaltă și constantă a serviciilor.

Monitorizăm comunicările oficiale ale autorităților și instituțiilor sanitare în mod continuu și implementăm recomandări fără întârziere. Vă vom ține la curent cu orice modificări.

Suntem mobilizați și motivați astfel încât să nu vedeți nicio diferență în fluiditatea serviciilor și calitatea contactului cu noi.

În același timp, am dori să informăm partenerii, clienții și observatorii noștri despre implementarea a mai multor acțiuni care susțin contenția virusului și punerea în aplicare a principiului semnificativ al distanțării sociale (social distancing). Încurajăm toți clienții să respecte cu strictețe procedurile preventive și recomandările autorităților.