Alege o categorie pentru a începe cumpărăturile

Meniu

Meniu

Despre noi

Modivo este fructul pasiunii noastre pentru modă și frumusețe. Am pregătit special pentru dvs. o gamă largă de branduri de îmbrăcăminte premium, inspirate din noile tendințe de modă și din nevoile clienților noștri. Un sortiment special selectat, cumpărături ușoare, metode sigure de plată, livrare rapidă, 30 de zile pentru returnarea gratuită a produselor - cumpărăturile pe Modivo sunt o plăcere pură! Convingeți-vă singuri!1. Suntem parte din grupul eobuwie.pl !


Modivo face parte din grupul de capital eobuwie.pl, care se bucură de încrederea consumatorilor polonezi de peste 20 de ani! Servim deja clienți pe 14 piețe europene și ne concentrăm pe o dezvoltare continuă, motiv pentru care avem încredere în faptul că numărul acestora va crește. Soluțiile sigure de logistică și plată, precum și sprijinul partenerilor noștri de încredere, ne ajută în furnizarea îmbrăcămintei de calitate superioară.2. Grupa eobuwie.pl are peste 400.000 de opinii pozitive ale consumatorilor pe Opineo.pl.


Pe parcursul anilor de operare pe piețele europene, am reușit să obținem ceea ce este cel mai important - încrederea clienților. Ne-am situat pe primul loc în Clasamentul Magazinelor Online 2018, prezentat de pagina Opineo.pl. Am primit peste 400.000 de feedback-uri pozitive, reprezentând 99% din opiniile clienților satisfăcuți! În ediția anterioară a clasamentului, eobuwie.pl a obținut cel de-al doilea cel mai mare rezultat dintre cele 210 magazine specializate participante. Din acel moment a câștigat de patru ori mai multe opinii ale clienților mulțumiți, păstrând în același moment cele mai înalte calificative. Concurența nu a avut nici o șansă. Rămân doar felicitările și luările de exemplu! - am citit în justificare.


De asemenea suntem multiplu laureați de „Laurul clientului”, „Stelele serviciilor de calitate”, „Brand bun”, avem de asemenea Etichetă de calitate Q și am fost denumiți și Brandul de Familie al Anului.3. Premii numeroase


Suntem în continuu apreciați de profesioniștii din industrie, de partenerii și clienții care și-au exprimat în mod repetat aprecierea prin acordarea premiilor prestigioase - printre care: Digital Excellence, eCommerce Polonia, Effie Award, Imagine Excellence. Datorită acestui fapt, am construit o reputație a unei companii de încredere care operează pe piață în conformitate cu reguli strict definite, aderă la regulile concurenței sănătoase, iar în operațiunile de zi cu zi își dorește să satisfacă chiar și cei mai exigenți clienți.
4. Calitate premium


Pentru îndeplinirea așteptărilor dvs., specialiștii noștri au pregătit ofertele pe baza celor mai noi tendințe de modă și a unui portofoliu larg de mărci premium care este în continuă creștere. Suntem distribuitori oficiali, colaborăm doar cu parteneri de încredere. Garantăm calitate superioară și originalitatea produselor vândute. Puteți fi siguri că pe Modivo veți achiziționa tot ceea ce este mai bun.5. Metode sigure de plată


Oferim doar metode sigure de plată. Ezitați să efectuați plata online (prin transfer bancar sau PayU)? Nicio problemă - plasați o comandă și plătiți la livrare coletului. Simplu!
6. SSL - Garanția cumpărătorilor sigure


Utilizăm criptarea SSL care asigură confidențialitatea și integritatea transmisiei de date, precum și autentificarea serverului. Datorită acestui fapt, toate datele dvs. personale sunt criptate și protejate.


7.Datele dvs. sunt în siguranță cu noi


Acordăm o importanță deosebită protecției datelor dvs. personale. Entitățile grupului eobuwie.pl vă garantează securitatea procesării datelor. Informațiile pe care le furnizați (de ex. datele de conectare, parola, adresa de domiciliu sau numărul contului bancar) sunt utilizate numai pentru scopul pentru care au fost colectate.


Vă garantăm cumpărături sigure și de succes! Convingeți-vă singuri!Aveți întrebări sau îndoieli? Contactați infolinia noastră la +40 310 050 223  sau trimiteți-ne un mesaj la: [email protected]

Obține 40 lei la cumpărături.
Înregistrează-te pentru a primi informații desre noutăți și promoții.