Alege o categorie pentru a începe cumpărăturile

Meniu

Meniu

Returnarea - convenabilă

Trebuie să returnezi un produs? Nimic mai simplu! Iată câțiva pași simplii:

Aveți la dispoziție 30 de zile pentru a efectua o returnare! Alegeți modalitatea de returnare: GLS (retur gratuit) sau Altă firmă de curierat (costul de transport va fi suportat de client) și înregistrați returul.


Rețineți!

Nu primim coletele trimise de clienti pentru retur prin alte firme de curierat cu optiune ramburs. De asemenea nu se acceptă coletele expediate prin Poșta Română întrucât aceasta nu livrează la adresa finală.

Efectuarea returnării

Puteți efectua o returnare în decurs de 30 de zile de la data primirii comenzii.

Returnează

  • Pregătiți formularul de returnare
  • Completați livrarea: produse returnate, formularul
  • Completați datele de adresă și pregătiți coletul pentru livrare
  • Trimiteți-ne coletul
Pentru a efectua o returnare, urmați pașii următori:


1. Conectați-vă în contul dvs. de pe http://modivo.ro, apoi accesați secțiunea „Returnează”. În cazul în care nu aveți cont, mergeți pe http://modivo.ro/returnarea și accesați „Returnează”.


2. Completați datele dvs.,  selectați produsele pe care doriți să le returnați, apoi selectați motivul returnării.


3.Alegeți modalitatea de returnare: GLS (retur gratuit) sau Altă firmă de curierat (costul de transport va fi suportat de client) și înregistrați returul.


4. Vă rugăm să completați Formularul de Returnare atașat coletului și să îl trimiteți împreună cu produsul. Dacă aveți nevoie de un formular nou, îl puteți imprima din pagina rezumativă a returnării dvs. online sau îl puteți descărca aici.


5. Asigurați-vă că ați ambalat corespunzător produsul, apoi plasați-l în cutie împreună cu Formularul de Returnare. Atunci când efectuați o returnare, nu uitați să returnați produsul în aceeași stare în care a fost primit și cu eticheta intactă.


6. Predați pachetul conform instrucțiunilor privind metoda de returnare aleasă anterior, pe care vi le vom transmite în timpul procesului de returnare online.


Fondurile vor fi returnate în contul dvs. în decurs de 3-5 zile lucrătoare de la momentul verificării coletului returnat. În situații excepționale, această perioadă poate fi extinsă până la 14 zile. Fondurile vă vor fi returnate în funcție de metoda de plată aleasă inițial.


  • Dacă comanda a fost plătită ramburs sau prin transfer bancar, returul banilor se va efectua în contul bancar menționat de către dumneavoastră pe Formularul de Returnare. 

  • Pentru comenzile achitate cu cardul prin PayU, restituirea banilor se va efectua prin intermediul aceluiași canal și în contul de pe care a fost recepționată plata.


Important


1. Dacă utilizați aceeași cutie în care ați primit comanda vă rugăm să îndepărtați eticheta veche și atașați-o pe cea nouă. Sigilați cu atenție coletul.

2. Dacă returnați mai multe produse, puteți pregăti un singur colet. Iar dacă trimiteți mai multe colete, generați etichetă pentru fiecare colet.

3. Nu uitați, nu primim coletele trimise cu ramburs.


Schimbarea? Chiar acum!


În cazul în care produsul pe care l-ați primit diferă de cel pe care l-ați comandat, returnați-l și imediat re-comandați produsul dorit!


Produsele selectate vor fi rezervate imediat pentru dvs. și se vor livra în termen de 2-3 zile lucrătoare de la momentul efectuării plății.

Întrebări frecvente

Returnare și schimbare

Aveți la dispoziție 30 de zile pentru a efectua o returnare! Nu uitați, atunci când efectuați o returnare, nu uitați să returnați produsul în aceeași stare în care a fost primit și cu eticheta intactă.

Pentru returnarea produselor, urmați pașii următori:


1.Conectați-vă în contul dvs. de pe www.modivo.ro, apoi accesați secțiunea „Returnează”. În cazul în care nu aveți cont, mergeți pe www.modivo.ro/returnare și accesați “Returnează”.


2.   Selectați produsele pe care doriți să le returnați, apoi selectați motivul returnării.


3. Alegeți una din metodele de returnare disponibile.


4. Completați Formularul de Returnare atașat coletului și trimiteți-l împreună cu produsul. Dacă aveți nevoie de un formular nou, îl puteți imprima din pagina rezumativă a returnării dvs. online sau sau accesând pagina care indică starea returnării.


5. Asigurați-vă că ați ambalat corespunzător produsul, apoi plasați-l în cutie împreună cu Formularul de Returnare. Atunci când efectuați o returnare, nu uitați să returnați produsul în aceeași stare în care a fost primit și cu eticheta intactă.


6.Predați pachetul conform instrucțiunilor privind metoda de returnare aleasă anterior, pe care vi le vom transmite în timpul procesului de returnare online.

Returul banilor se realizează în decurs de 3-5 zile lucrătoare de la verificarea coletului returnat de către noi. În situații excepționale, această perioadă poate fi extinsă până la 14 zile. În funcție de metoda de plată aleasă banii vor fi returnați prin același canal.

  • Dacă comanda a fost plătită ramburs sau prin transfer bancar, returul banilor se va efectua în contul bancar menționat de către dumneavoastră pe Formularul de Returnare.
  • Pentru comenzile achitate cu cardul prin PayPal sau PayU, restituirea banilor se va efectua prin intermediul aceluiași canal și în contul de pe care a fost recepționată plata.

În coletul returnat atașați Formularul de returnare.

Obține 40 lei la cumpărături.
Înregistrează-te pentru a primi informații desre noutăți și promoții.