Produse: 32
Afișează identificatorul versiunii

Defecțiune? La Modivo vei găsi curele pentru geanta ta de la cele mai bune brand-uri

Geanta este un accesoriu foarte des întâlnit în garderoba tuturor, atât doamne cât și domni. Aceasta se poartă atât pentru a defini o ținută, dar și pentru că este utilă în a-ți transporta lucrurile personale ușor și în siguranță. Modelele variază de la genți micuțe, poșete de umăr, până la modele mari, încăpătoare, în stilul postaș. O variantă foarte nuna este aceea a genților care au curea detașabilă. Acestea sunt foarte ușor de accesorizat oricărei ținute, și sunt și ușor de modificat. Poți obține un stil cu breteaua pusă și un alt stil cu breteaua dată jos. Iar dacă aceasta se deteriorează sau se rupe este foarte ușor să o înlocuiești cumpărat o altă bretea. Vizitează magazinul Modivo și alege din gama variată de accesorii pentru geanta ta, astfel încât să obții rezultatul dorit, bucurându-te în același timp de calitate. Poți să alegi dintre variantele de curea pentru geantă din piele, curea din chingă pentru geantă sau curea din lanț pentru geantă.

Curea sau lanț? Alege cel mai la modă accesoriu pentru poșetă ta

Modelele de genți sunt foarte variate, de la cele sport la cele elegante, de la modele de genți mici la cele încăpătoare, cu multe compartimente. Gențile care sunt din piele, pot avea, de asemenea, curea din piele, sau pot avea lanț. Modele care au curea din piele sunt mai elegante, pe când cele cu lanț se potrivesc foarte bine în ținutele casual. Alege însă genți de calitate, astfel încât materialele să nu se deterioreze. Când alegi un model cu lanț riști ca acesta să fie afectată de factori externi și să îi afecteze aspectul exterior, însă un lanț de calitate nu își va schimba aspectul. Poți, de asemenea, cu o curea de schimb, să îi modifici aspectul genții tale, astfel încât aceeași geantă să o poți folosi la ținute diferite și să obții un cu totul alt efect.

Află ce accesorii pentru genți găsești în magazinul Modivo

Accesoriile pentru genți sunt foarte căutate, pentru ca poți cu un mic detaliu sa schimbi întreg aspectul genți și să obții alt model cu care să îți accesorizezi ținuta. În magazinul Modivo vei găsi accesorii precum curele detașabile pentru genți, din piele sau din lanț, și chiar curele care sunt fabricate dintr-o combinație de piele cu lanț, astfel încât zona care îți vine pe umăr să fie comodă și să nu îți provoace iritații sau disconfort. Aceste accesorii de calitate sunt de la brand-uri precum Karl Lagerfeld, Coccinelle sau Chiara Ferragni care au oferte la produse care te vor încânta și care te vor mulțumi pe deplin.

Accesorii pentru genți – întrebări frecvente

Curea detașabilă pentru geantă – de unde să îți achiziționezi?

Dacă dorești să îți achiziționezi accesorii pentru geanta ta îți recomandăm să vizitezi Modivo, de unde îți poți alege dintre modelele existente, de la branduri celebre, branduri care îți garantează calitatea și care te vor pune în valoare oriunde le-ai purta. Fie că alegi o curea de geantă subțire sau una lată.

Cum să alegi accesoriile pentru geantă?

În primul rând trebuie să ții cont de modelul de geantă pe care îl ai, dacă porți o geantă din piele se recomandă să alegi o curea din piele pentru geantă sau una din lanț. În acest caz nu s-ar potrivi una țesută. Dacă porți o geantă sport, atunci alege o curea țesută sau una din lanț. E bine ca o curea ajustabilă pentru geantă este extrem de ușor de folosit și atașat oricărui model, iar tu poți obține astfel ținuta mult visată.