Alege o categorie pentru a începe cumpărăturile

Meniu

Meniu

Contact

Încercăm să răspundem la mesajele dvs. în cel mai scurt timp posibil. Între timp, puteți citi secțiunea de Întrebări frecvente pentru a verifica dacă răspunsul așteptat se află deja pe lista noastră FAQ

Întrebări frecvente

Pentru a efectua o returnare, urmați pașii următori:


1. Conectați-vă în contul dvs. de pe http://modivo.ro, apoi accesați secțiunea „Returnează”. În cazul în care nu aveți cont, mergeți pe http://modivo.ro/returnarea și accesați „Returnează”.


2. Completați datele dvs.,  selectați produsele pe care doriți să le returnați, apoi selectați motivul returnării.


3. Alegeți modalitatea de returnare: GLS (retur gratuit) sau Altă firmă de curierat (costul de transport va fi suportat de client) și înregistrați returul.


4. Vă rugăm să completați Formularul de Returnare atașat coletului și să îl trimiteți împreună cu produsul. Dacă aveți nevoie de un formular nou, îl puteți imprima din pagina rezumativă a returnării dvs. online sau îl puteți descărca aici.


5. Asigurați-vă că ați ambalat corespunzător produsul, apoi plasați-l în cutie împreună cu Formularul de Returnare. Atunci când efectuați o returnare, nu uitați să returnați produsul în aceeași stare în care a fost primit și cu eticheta intactă.


6. Predați pachetul conform instrucțiunilor privind metoda de returnare aleasă anterior, pe care vi le vom transmite în timpul procesului de returnare online.

Sunteți nerăbdători să primiți coletul? Vă întrebați dacă acesta a fost deja livrat? Sau poate doriți să știți unde este în prezent coletul cu produsele dvs. mult visate? Nimic mai simplu!


Am depus toate eforturile pentru ca dvs. să primiți coletul în cel mai scurt timp posibil. Puteți monitoriza în orice moment acesta. Tot cea ce trebuie să faceți este să accesați pagina operatorului selectat și să introduceți numărul coletului.


Convingeți-vă singuri cât de simplu este!


GLS
Clic aici pentru a verifica statusul comenzii dvs.


În cazul în care produsul pe care l-ați primit diferă de cel pe care l-ați comandat, returnați-l și imediat re-comandați produsul dorit! Produsele selectate vor fi rezervate imediat pentru dvs. și se vor livra în termen de 2-3 zile lucrătoare, de la momentul efectuării plății.

Pentru confortul cumpărăturilor dvs., toate produsele noastre sunt măsurate cu exactitate. Comparați dimensiunile individuale ale produsului selectat cu dimensiunile corpului dvs. și bucurați-vă de cumpărăturile reușite.

Pentru a modifica o comandă plasată vă rugăm să contactați serviciul nostru de clienți la numărul de telefon: +40 310 050 223 sau trimiteți un e-mail la adresa: [email protected] 

Pentru a anula o comandă, accesați linkul situat în josul mesajului de confirmare primit în urma efectuării comenzii. Comanda se poate anula doar până la momentul în care nu primește status-ul de „În realizare”.

kontakt
Infolinia
+4 0310050223
Departamentul Relații Clienți:
luni - vineri08.00 - 18.00
sambata09.00 - 15.00

Adresa firmei

eobuwie.pl S.A.

str. Nowy Kisielin - Nowa 9
66-002 Zielona Góra

NIP (Cod de identificare fiscală) PL 929-13-53-356
BDO 000031285
C.I.F. (Cod de identificare fiscal) RO34893015
REGON (Nr de inreg. Reg. Com. din Polonia) 970569861

Judecătoria regională din Zielona Góra Secţia VIII Economică cu nr KRS 0000541722 Capital social: 2 000 000 PLN, vărsat în totalitate

Sediul firmei

eobuwie.pl S.A.

ul. Nowy Kisielin - Nowa 9
66-002 Zielona Góra

Cont bancar:
RO21RNCB0090146179660001
(BCR)


Inspector protecția datelor
Natalia Batorska, e-mail: [email protected]

Obține 40 lei la cumpărături.
Înregistrează-te pentru a primi informații desre noutăți și promoții.