Genți pentru femei

Sortează
Preț
Marca
Culoare
Stil
Etichetă produs
Produse: 76
Afișează identificatorul versiunii

Geantă de weekend pentru femei - o geantă mică ideală pentru conferințe sau excursii scurte în afara orașului

Dacă ești o femeie aflată tot timpul în mișcare, căreia îi place să evadeze chiar și pentru câteva ore sau zile din cotidianul zilnic sau dacă ești o femeie ocupată care se află tot timpul în deplasare fie în interes de serviciu, fie din alte motive, atunci nu ar trebui să îți lipsească din dulap o geantă de călătorie pentru femei. Este important ca aceasta să aibă dimensiunile ideale pentru a se adapta unor situații diverse, mai ales dacă este vorba despre conferințe sau excursii scurte de câteva ore sau o zi, în afara orașului. Pentru un city break rapid, trebuie să ai tot timpul la îndemână o geantă de weekend pentru femei în care să pui articolele esențiale fără de care nu poți pleca. 

Genti de dama - baga-ti valiza in avion si bucura-te de vacanta

O femeie căreia îi place să călătorească va fi întotdeauna dornică de aventură, iar o plecare neașteptate poate apărea oricând. Pentru astfel de situații, este indicat să ai o geantă pentru femei pe care să o folosești cu succes și în avion, și în tren, și în mașina personală. Este vorba despre geanta pe care o pregătești pur și simplu în câteva minute, dar te poate ajuta pentru câteva zile pe care le petreci în mod neprevăzut departe de casă, motiv pentru care ai nevoie de diverse obiecte de îngrijire, haine sau articole fără de care nu poți trăi. 

Geantă pentru femei - o selecție largă de modele elegante de la mărci premium la MODIVO.ro

O geanta de voiaj nu este musai să fie o geantă sport sau un troler imens pe care abia să îl tragi după tine încercând să ajungi la aeroport sau în gară. O geantă de voiaj perfectă chiar și pentru cele mai pretențioase femei poate fi una cu un aspect unic, personalizată în funcție de nevoile și preferințele pe care le ai. Astfel, pe Modivo.ro poți găsi cea mai variată gamă de genti de călătorie pentru femei, de la branduri recunsocute, realizate din materiale de calitate, cu design modern. Din această selecție fac parte branduri de renume precum Calvin Klein, Guess, Asics, Under Armour, Hype sau 4F și multe altele. 

Geantă de călătorie pentru femei - Întrebări frecvente

Geanta perfectă pentru călătorie poate fi geantă holdall sau un rucsac sport, în funcție de preferințe, nevoi și stil personal. Însă cum alegi o anumită geantă pentru o activitate specifică și ce dimensiune este ideală pentru călătoria ta? Iată câteva informații utile în acest sens. 

Ce fel de geantă pentru femei este să alegi pentru naștere?

Bagajul de maternitate trebuie să fie prevăzut cu articole diverse, de la produsele de îngrijire pentru mamă și copil, până la articole vestimentare, produse de igienă sau chiar alimente. Cum poți alege geanta perfectă pentru toate acestea? Alege o geantă de mici dimensiuni, dar bine compartimentată, pentru o organizare eficientă. 

Ce dimensiune de geantă pentru călătorii să alegi?

În funcție de călătoria pe care o vei face, poți alege o geantă mai mare sau mai mică, cu mai multe compartimente sau nu. Pentru alegerea genții perfecte, este important să ții cont de ce fel de călătorie vei face, dar și mijlocul de transport folosit. 

Ce geantă de călătorie este potrivită pentru avion?

Pentru călătoriile cu avionul este important să consulți politica companiei aeriene cu care vei zbura. Atunci când alegi geanta, verifică dimensiunile permise de aceasta, astfel încât să nu existe riscul de a plăti în mod suplimentar sau de a-ți fi refuzată geanta în avion dacă este prea mare.