Genți de voiaj și valize pentru femei

Sortează
Preț
Marca
Culoare
Stil
Etichetă produs
Produse: 656
Afișează identificatorul versiunii

Valize de călătorie și cabină – ce să iei în avion?

Călătoria cu avionul, mai ales dacă este pe o distanță mai mare și pe o perioadă de timp mai lungă, implică inevitabil necesitatea de a lua cu tine toate lucrurile necesare. Iar valiza și geanta de voiaj sunt accesoriile cele mai des alese, atât în rândul femeilor, cât și al bărbaților. Ele completează întregul stil, îți permit să stochezi multe lucruri și sunt utile în timpul oricărei călătorii.

Pentru bagajul pentru avion, Modivo.ro oferă o gamă variată de modele de valize mari sau o valiză pentru cabină, ce poate fi considerată ca și bagaj de mână și este inclusă în costul biletului. Vei putea de asemenea să găsești diferite genți laptop, căci foarte puțini oameni călătoresc acum fără aceste dispozitive atât de necesare

Genți de mână universale și multifuncționale de la producători de top

Gențile de mână universale, disponibile pe Modivo.ro de la producători de top sunt utile de fiecare dată când ieși pe ușă, fie că va trebui să pleci pentru o scurtă plimbare sau pentru mai multe zile. Majoritatea femeilor și bărbaților ai cel puțin un astfel de model în garderoba lor, căci sunt utile atât la servici, cât și în oraș. Chiar și rucsacul este folosit acum de foarte mulți bloggeri și vedete, înlocuind în totalitate geanta de mână și chiar geanta de laptop. Acesta este considerat la modă și foarte elegant.

De la geanta pentru laptop până la valize pentru fete – o selecție largă pe Modivo.ro

Pe Modivo.ro vei găsi întotdeauna o selecție largă de genți de mână și valize, de la branduri renumite, astfel că nu vei atrage atenția celor din jur prin ținuta aleasă, ci și prin accesoriile pe care le deții, fie că este vorba despre o valiză, o geantă pentru laptop sau doar o valiză pentru fete în care ți-au pus bagajul pentru următoarea vacanță.

Printre accesoriile populare și originale, vei găsi mii de genți, rucsacuri, valize de călătorie de diferite dimensiuni, genți de cumpărături și genți de mână extrem de elegante. Doar alege ceea ce se potrivește personalității, gusturilor și nevoilor proprii.

Genți și valize de călătorie – întrebări frecvente

Companiile aeriene au condiții diferite legate de modelele de genți și valize de călătorie acceptate, de aceea trebuie să verifici întotdeauna dimensiunile acestora și greutatea pe care o vor avea după ce sunt ambalate. Alege mereu o geantă de voiaj ca și bagaj de mână și ține aproape tot ce este important și valoros.

Ce să împachetezi într-o geantă de mână?

Bagajul de mână, numit și valiză de cabină este limitat de anumite dimensiuni standard( 55*40*20 cm) și este necesară pentru a pune în ea cele mai necesare lucruri, precum și obiecte sau documente de valoare. Nu uita să iei în calcul și greutatea maximă a valizei de cabină, menționată pe site-ul companiei aeriene.

Ce valiză este potrivită pentru călătoria cu avionul?

Bagajul înregistrat are o greutate ce este specificată de fiecare companie în parte, iar acest lucru determină cât de mari pot fi aceste tipuri de valize și cât pot cântări. De obicei, valiza mare pentru avion poate avea maxim 158 cm și o greutate între 20 și 32 kg.

Valiza de 20 kg – câți litri înseamnă asta?

Dacă trebuie să cumperi o valiză de 20 kg, atunci trebuie să știi că aceasta va avea o capacitate de aproximativ 60- 70 litri, adică dimensiuni maxime de până la 65*45*30 cm. De obicei, în magazine aceasta poartă numele de valiză medie. Nu uita să o cântărești înainte de plecarea cu avionul!