Modă Columbia

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Interval de vârstă
Tip produs
Setul conține
Produse: 1.166
Afișează identificatorul versiunii

Pantofi Columbia - un brand iconic în lumea drumețiilor

În materie de modă Columbia constituie brandul care produce încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii durabile și funcționale, care să răspundă nevoilor și cerințelor consumatorilor. Acesta se concentrează, de asemenea, pe dezvoltarea sustenabilă și protejarea mediului, prin utilizarea de materiale durabile și reducerea impactului asupra mediului. Pantofii Columbia sunt o parte importantă a gamei de încălțăminte de activități în aer liber a brandului Columbia. Acești pantofi sunt concepuți pentru a oferi confort, stabilitate și aderență pe terenuri variate, precum și protecție împotriva condițiilor meteorologice dificile.

Pantofii Columbia sunt fabricați din materiale de calitate superioară, cum ar fi pielea naturală sau materiale sintetice rezistente la apă și la rupere. Acești pantofi sunt, de asemenea, echipați cu tehnologii inovatoare, cum ar fi Omni-Grip, care oferă o aderență excelentă pe terenuri umede și alunecoase, și Omni-Tech, care împiedică apa să intre în pantof. Orice pereche de pantofii Columbia pentru damă sunt o alegere excelentă pentru femeile care caută încălțăminte confortabilă și durabilă pentru activități în aer liber sau pentru uz cotidian. Acești pantofi sunt construiți cu materiale de calitate superioară și tehnologii inovatoare, care oferă confort și performanță în orice situație.

Pantofi de drumeție Columbia - protecție pentru picioare pe diverse suprafețe

Pantofii de drumeție Columbia sunt concepuți pentru a proteja picioarele de condițiile dificile întâlnite în timpul drumețiilor. Acești pantofi sunt fabricați din materiale durabile și rezistente la apă, cum ar fi pielea naturală sau materiale sintetice. De asemenea, pantofii Columbia sunt prevăzuți cu diverse tehnologii pentru a oferi protecție suplimentară.

Una dintre cele mai importante tehnologii utilizate în pantofii Columbia este Omni-Tech, care protejează împotriva apei și împiedică picioarele să se ude în timpul drumețiilor în condiții de ploaie sau zăpadă. Această tehnologie face ca pantofii să fie impermeabili, dar în același timp respirabili, astfel încât picioarele să rămână uscate și confortabile.

Cu ce poți asorta o geacă Columbia?

O geacă Columbia poate fi asortată cu o varietate de piese vestimentare pentru a crea un outfit adecvat pentru activitățile în aer liber. Iată câteva sugestii:

  • o pereche de pantaloni de drumeție de la Columbia ar putea fi o alegere excelentă pentru a fi asortați cu o geacă Columbia;
  • geaca Columbia poate fi purtată cu o pereche de blugi pentru a crea un outfit casual, potrivit pentru plimbări în oraș sau alte activități în aer liber;
  • un pulover confortabil poate fi purtat sub o geacă Columbia pentru a crea un outfit cald și confortabil în timpul iernii sau în condiții meteorologice reci;
  • pantofii de drumeție Columbia pot fi purtați cu o geacă Columbia pentru a crea un outfit complet pentru activitățile în aer liber.

Cizme de drumeție Columbia – perfecte pentru o escapadă de weekend

Alegerea unei perechi de cizme de drumeție Columbia sunt printre cele mai populare produse ale mărcii, fiind construite cu caracteristici specifice activităților în aer liber, cum ar fi talpa aderentă și impermeabilă, materiale durabile, design ergonomic pentru susținerea gleznei și confort pe termen lung. Aceste cizme sunt disponibile în magazinul MODIVO într-o varietate de stiluri și culori, de la modele minimaliste la cele cu mai multe caracteristici de protecție și suport. Cu o pereche de cizme de drumeție se potrivește perfect un rucsac Columbia care este confecționat din materiale de înaltă calitate și sunt foarte practice.

Cizme de zăpadă Columbia pentru femei - un must-have în aer liber

Toate modelele de cizme de zăpadă Columbia pentru femei sunt proiectate pentru a oferi protecție și confort în condiții de iarnă și în zăpadă adâncă. Acestea sunt disponibile într-o varietate de stiluri și culori și sunt construite din materiale durabile, impermeabile și izolante, pentru a proteja picioarele împotriva frigului și umezelii.

Columbia - Moda - Întrebări frecvente

Columbia - ce marcă este?

Columbia este o marcă americană cunoscută pentru îmbrăcăminte și încălțăminte de calitate superioară pentru activități în aer liber, inclusiv drumeții, alergare, escaladă, schi și pescuit.

Columbia - de unde să cumperi aceste haine?

Categoria de haine și încălțăminte Columbia originale și calitative sunt prezente în magazinul MODIVO în număr foarte mare de produse ce te vor fascina.