Bărbați Columbia

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Etichetă produs
Produse: 571
Afișează identificatorul versiunii

Pantofi Columbia – un brand iconic în lumea trekking-ului

În America, întâlnirea cu cineva care ar purta pantofi Columbia sau chiar ceva accesorii și îmbrăcăminte (da, acest brand produce și îmbrăcăminte pentru exterior, precum o jachetă Columbia sau un rucsac Columbia) este la fel de sigur ca ambuteiajele de pe străzile din New York. Nu există nicio persoană acolo care să nu asocieze un brand caracteristic cu o tradiție îndelungată, cu un logo cu un diamant despicat. Pantofii Columbia sunt, de asemenea, extrem de populari în Europa. Nu e de mirare, până la urmă, peste 70 de ani de tradiție a acestei companii este o garanție a celei mai înalte calități și durabilitate. În oferta brandului vei găsi atât încălțăminte pentru femei, cât și pantofi pentru bărbați Columbia- de la cei potriviți pentru traseele montane, până la adidași și sandale la modă care îți vor permite vizitarea obiectivelor turistice confortabile sau doar funcționarea de zi cu zi în jungla urbană.

Pantofi de trekking Columbia – protecție pentru picioare pe o varietate de suprafețe

Pasionații de drumeții montane, de alergări pe distanțe lungi și de tot felul de activități în aer liber vor cunoaște cu siguranță celebrul logo Columbia. Diamantul caracteristic din logo a câștigat sute de mii de clienți de încredere din întreaga lume. Iubitorii activităților în aer liber și a plimbărilor lungi în orice moment al anului ar trebui să acorde atenție produselor Columbia, care sunt create cu atenție la cele mai mici detalii, din materiale de cea mai înaltă calitate, a căror sarcină principală este fiabilitatea în toate, chiar și în cele mai dificile condiții meteorologice. Una dintre tehnologiile utilizate pentru crearea pantofilor de trekking Columbia, care disting brandul, este „omni heat” – un sistem avansat care protejează împotriva frigului. Nu numai jachetele de drumeție și fleece sunt adesea alese de clienții fideli, ci ei apelează la pantofi Columbia echipați cu tehnologii moderne. .

Cizme de zăpadă pentru bărbați Columbia -un must have în aer liber

Încălțămintea de la acest producător american se mândrește în primul rând cu soluțiile sigure și materialele de înaltă calitate din care a fost fabricată. Chiar și cele mai grele trasee montane vor fi în acești pantofi Columbia. Încălțămintea marca Columbia este foarte populară, oferind confort indiferent de suprafață sau condițiile meteorologice. Cizmele de zăpadă pentru bărbați Columbia și pantofii trekking Columbia sunt, fără îndoială, un succes , deoarece vor trece testul pe cele mai dificile trasee. Printre ofertele disponibile pe MODIVO vei găsi numeroase modelele de cizme de zăpadă pentru bărbați Columbia, care vor funcționa chiar și pe vreme tipică de iarnă sau modele specializate pentru alpinism.

Moda Columbia – Întrebări frecvente

Columbia – ce este acest brand?

De optzeci de ani, brandul Columbia creează îmbrăcăminte exterioară de înaltă calitate pentru iubitorii de sporturi în aer liber și de temperaturi extreme. Această companie americană este cunoscută pentru atitudinea sa fără compromisuri. Se concentrează pe soluții inovatoare pentru a te proteja cel mai bine de diferite condiții meteorologice

Columbia – de unde să cumperi aceste haine?

Cu siguranță vei găsi ceva pentru tine în colecția extinsă Columbia de la MODIVO. Aici vei găsi multe modele de pantofi pentru bărbați Columbia și chiar accesorii, precum un rucsac Columbia. Descoperă calitatea germană combinată cu pasiunea americană pentru perfecțiune, datorită căreia următoarea ta călătorie te va găsi în ținuta potrivită.