Longsleeve pentru bărbați

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca
Material îmbrăcăminte
Imprimeu
Potrivire
Produse: 490
Afișează identificatorul versiunii

Tricouri cu mânecă lungă, ideale pentru a ne proteja de frig în sezonul rece

Tricoul cu mânecă lungă a devenit, în ultimii ani, o piesă indispensabilă pentru sezonul de tranziție în special. Un tricou cu mânecă lungă traversează diferitele stiluri și sezoane, adaptându-se cu ușurință ultimelor tendințe. Este ideal pentru un stil casual alături de o pereche de blugi. Tricoul cu mâneci lungi în culori precum alb, negru sau gri este cel mai popular.

Este o piesă vestmentată de bază care se potivește de minune în stilul casual. Este clasic și atemporal deopotrivă. Farmecul său constă în simplitatea sa. Un decolteu rotund sau triunghiular, este ideal și în sezonul de vară.

Tricoul cu mânecă lungă alb, marele clasic

Tricoul cu mânecă lungă alb este o piesă vestimentată care nu trebuie să lipească din garderoba unui bărbat care are grijă de aspectul său și vrea să fie mereu în tendințe. 100% bumbac pentru un confort optim, asortat cu o pereche de blugi sau de pantaloni casual, îți va conferi un look perfect.

Un longsleeve de culoare albă te ajută să creezi o mulțime de ținute unice. Poate fi combinat cu absolut toate culorile. Adaugă o jachetă neagră sau albastră pentru un aspect elegant la locul de muncă.

Tricoul cu mânecă lungă Polo, un element de eleganță

Un Polo cu mânecă lungă este ideal pentru adepții unui stil elegant. În plus, un polo cu mâneci lungi conferă un look vintage asigurat. În tendințe, look-ul vintage ne-a invadat toate dulapurile. Acest tip de tricou cu mâneci lungi se poate purta alături de o pereche de pantaloni din in de culoare albă, de o pereche clasică de blugi. Este complicele tău în serile estivale, pe o terasă sau la plimbare pe faleză. Combină confortul și eleganța și este întotdeauna de bun gust.

Tricouri cu mânecă lungă bărbați – întrebări frecvente

Serile pot fi mai răcoroase chiar și în mijlocul verii. Pentru a te acoperi fără să transpiri, ai la dispoziție o selecție de tricouri cu mânecă lungă, ideale pentru această perioadă. Care este cel mai potrivit tricou? Cu guler rotund sau cu guler rulat? Cum trebuie această piesă vestimentară combinatăîn ţinute moderne? Există numeroase întrebări legate de aceste articole vestimentar must have. La câteva dintre ele vom încerca să răspundem în continuare.

Longsleeve- ce este?

Longsleeve înseamnă mânecă lungă. Un tricou cu mânecă lungă este ideal pentru sport sau pentru diferitele activități din viața de zi cu zi datorită unei game variate de modele. Oricine își poate găsi tricoul cu mânecă lungă favorit. Un tricou cu mânecă lungă îți conferă un look relaxat dar chic.

Cum se poartă un tricou cu mânecă lungă?

Pentru un look relaxat alege un tricou cu mânecă lungă cu imprimeu sau cu un mesaj pe care îl poți asorta cu o pereche de blugi cu aspect uzat și o pereche de sneakerși. Un model uni poate deveni piesa centrală a ținutei tale, cu condiția să fie ales într-o culoare puternică. Polivalent, tricoul longsleeve se poate purta atât cu o pereche de blugi cât și cu un sacou dacă este mai simpu.

Cu ce putem asorta tricoul cu mânecă lungă?

Albul și negrul reprezintă culorile cu care se pot realiza cele mai sigure combinații vestimentare. Astfel, alege un tricou cu mânecă lungă alb sau albastru pe care îl asortezi cu o pereche de blugi și cu o jachetă de blugi spre exemplu.

Tricoul cu mânecă lungă se poate asorta și cu o pereche de pantaloni casual din in sau bumbac.