Genți și rucsacuri pentru bărbați

Sortează
Culoare
Preț
Marca
Mărimea rucsacului
Etichetă produs
Produse: 2.701
Afișează identificatorul versiunii

Genți de produse cosmetice pentru bărbați - instrumente multifuncționale

Ce poate fi mai plăcut în deplasări decât organizarea perfectă a obiectelor tale? Cine spune că gențile pentru produse cosmetice sunt accesorii feminine? Produsele bărbătești de îngrijire și-au găsit în sfârșit locul! Intră pe Modivo.ro și alege cea mai utilă și complet echipată geantă de cosmetice pentru bărbați. Mărci originale ca Guess, Gino Rossi, Lacoste, Calvin Klein sau Lauren Ralph Lauren sunt doar câteva din colecțiile de lux prezente în magazinul de fashion online. Ia cu tine în vacanțe, concedii sau călătorii de afaceri eleganta geantă de cosmetice pentru bărbați Tommy Hilfiger, din material moale, fin la atingere cu structură flexibilă și încăpătoare pentru produsele de uz zilnic.

Borsetele pentru bărbați - accesorii inovative și practice

Geanta bărbătească a întâmpinat numeroase transformări de-a lungul timpului, până a depășit eticheta de accesoriu exclusiv pentru femei. Tot mai populare în zilele noastre, borsetele ocupă din ce în ce mai mult teren în fața genților clasice. Sunt practice, comod de purtat și îți asigură la îndemână lucrurile de care ai nevoie când ieși afară. Borseta pentru bărbați îți completează ținuta sport sau casual și în plus, scapi de efortul de a purta un ghiozdan, rucsac sau geantă pe umeri care de cele mai multe ori te incomodează. Borseta bărbătească asigură locul necesar pentru telefon și portofel. Materialul textil poate fi cu ușurință asortat la ținute lejere atunci când ieși la plimbare. Borsetele depășesc încet sfera accesoriilor sportive. Borsetele din imitație de piele se armonizează cu haine elegante, datorită design-ului sobru, cu detalii metalice care îi oferă un aer aparte.

Genți crossover pentru bărbați - transport confortabil și convenabil pentru obiectele personale

Gențile bărbătești de acest tip sunt deosebite atât prin utilitatea practică pentru care au fost gândite, cât și grație modelelor care permit ca acestea să fie asortate armonios la cele mai variate ținute. Gama de genți crossover pentru bărbați din imitație de piele, permite combinații cu cele mai elegante ținute, atunci când vrei să îți îmbunătățești esteticul vestimentar cu un element rafinat dar practic. Modivo.ro are în ofertă cele mai diversificate colecții de genți originale: geantă de bărbați pentru laptop, geantă trusă de toaletă sport pentru bărbați, plus multe altele de la cele mai renumite case de modă din lume.

Genți pentru bărbați-Întrebări frecvente

Modivo.ro îți stă la dispoziție pentru cele mai mici nelămuriri privitoare la produsele din ofertele noastre pe care dorești să le cumperi.

Gențile pentru bărbați. Cum pot fi purtate?

Gențile bărbătești sunt în prezent cel mai versatil accesoriu masculin. Gama este foarte ofertantă cu modele care se pliază pe nevoile fiecăruia, asigurând totodată eleganța ținutei. Există genți pentru umăr, borsete, genți tip portfard pentru produse de îngrijire personale, genți bărbătești pentru laptop, etc. Tu îți stabilești necesitățile, noi venim cu selecțiile de modele potrivite.

Ce model de geantă pentru bărbați poate fi purtată la job?

Gențile din piele naturală sau imitație de piele se integrează perfect la ținutele office. Gențile originale asigură o estetică impecabilă datorită materialului ales cu grijă. Poți opta pentru geanțile Guess cu mâner și curea, rucsacuri Guess, gențile crossover, sau gențile pentru laptop.

Geanta tip poștaș pentru bărbați. Cum se poartă?

Borseta de umăr cross body sau geanta tip poștaș este recomandată bărbaților activi care caută un accesoriu încăpător pentru mai multe obiecte.

Acestea au devenit foarte populare și permit asortarea cu ținute streetwear sau smart casual. O astfel de geantă se poate purta peste umăr sau după gât, pe diagonală pentru ca tu să ai mâinile libere și să te simți confortabil.