Mocasini pentru bărbați

Sortează
Mărime
Preț
Marca
Culoare
Partea superioară
Lățimea pantofului
Etichetă produs
Produse: 133
Afișează identificatorul versiunii

Mocasini de piele pentru bărbați – o selecție largă de pantofi confortabili pe Modivo.ro

Mocasinii pentru bărbați sunt și vor fi mereu pantofi la modă, căci bărbaților le place să se simtă confortabil și să aibă o încălțăminte ușoară și aerisită pe care să o poată asocia cu diverse ținute.

Pe Modivo.ro vei găsi modele de pantofi Lacoste sau pantofi Timberland cu diferite decorațiuni, precm agrafe, ciucuri sau benzi. Dar nu trebuie să îți faci griji căci există și modele cu un design mai simplu, pentru bărbații care nu vor să iese foarte mult în evidență.

Cu sau fără decorațiuni, acești mocasini de bărbați trebuie aleși în funcție de scopul lor, iar dacă ești în căutarea unui model pentru ținute formale și casual, alege mocasini din piele pentru bărbați, pe culoarea negru sau maro.

Lacoste, Timberland sau Tommy Hilfiger – pantofi la modă pentru bărbați, de la branduri premium

Un bărbat trebuie să aibă întotdeauna grijă de aspectul său. Coafură îngrijită, haine asortate și bineînțeles, pantofi bine aleși. Căci aceștia reprezintă vitrina unui bărbat și sunt parte integrantă a țintei. Iar mocasinii pentru bărbați sunt mereu la modă și au o dimensiune atemporală: mereu eleganți, nu numai cu un sacou, ci și cu blugi.

Dacă vrei stil, eleganță și confort, atunci intră pe Modivo.ro și vei găsi pantofi Tommy Hilfiger sau pantofi Lacosta, în diverse culori, materiale și stiluri. Fiecare domn va găsi ceva pentru el, din materiale de bună calitate și având certitudinea că acea pereche se află în tendințele modei.

Mocasini pentru bărbați – care este istoria acestor pantofi?

Deși în zilele acestea sunt un tip de încălțăminte foarte popular, acești mocasini pentru bărbați nu pot fi identificați în trecut, pentru a se confirma unde și cum au apărut pentru prima oară. Totuși, se crede că aceștia au fost confecționați pentru prințul Windsor, care avea nevoie de o pereche de pantofi confortabili sau au fost creați de Nils Tveranger, un norvegian ce crease încălțămintea pentru pescari, dar găsind inspirație la indienii din America de Nord.

Mai târziu, numeroși producători au scos pe piață diferite modele de mocasini pentru bărbați, cu mici diferențe, precum culoarea sau decorațiunile existente.

Mocasini pentru bărbați – întrebări frecvente

Cauți pantofii perfecți pentru primăvară- vară, care vor completa perfect garderoba pentru zilele calde? Cu siguranță ar trebuie să alegi mocasini bărbați, care arată minunat și pot fi asociați oricărui stil de zi cu zi. Te întrebi cum să îi porți sau ce tip de pantaloni merg la acest tip de încălțăminte? Sau dacă trebuie să îi porți cu sau fără șosete. Toate răspunsurile la aceste întrebări sunt găsite mai jos

Mocasini pentru bărbați – cum îi porți?

Poți asocia pantofii mocasini pentru bărbați la mai multe stiluri. Modelele de mocasini din piele pentru bărbați sau cei în stil nautic sunt potriviți pentru ținute de vară și îi poți combina cu țesături din in în culori vii sau alături de blugi, cardigane sau cu un costum.

Ce pantaloni poți purta cu mocasinii pentru bărbați?

În zilele acestea, este greu să îți imaginezi o ținută de vară fără acești mocasini pentru bărbați. Fie că au sau nu decorațiuni, ei arată perfect în combinație cu pantaloni chino, blugi sau pantaloni scurți

Mocasini pentru bărbați – ce șosete sunt potrivite?

Stiliștii i-au sfătuit pe bărbați în trecut să nu poarte șosete cu mocasini, dar totul depinde, de fapt, de propriul stil. Primăvara și vara, aceștia arată mai bine pe piciorul gol, iar în zilele mai reci, șosetele sunt potrivite. Și dacă vrei să experimentezi, alege unele colorate sau cu imprimeuri.