Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

Curier: 0 lei pentru cumpărăturile de la 99 lei la plata în avans


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

Damă Bărbați
Caută după marcă, produs, stil

Sneakerși înalți pentru bărbați

(Numărul de produse: 4975)

Mărime
Preț
Etichetă produs
Marca
Culoare
Eco friendly
Partea superioară
Tipul de închidere
Stil
Sezon
cu 104

Sneakersi înalți - stilizări de zi cu zi

Sneakersii sunt articole de încălţăminte ce au captat atenţia tuturor amatorilor de stil, confort şi ţinute moderne. Avantajele unei perechi de sneakersi înalţi nu se rezumă la cele menţionate, aceste articole de încălţăminte venind şi cu versatilitate crescută şi, totodată, furnizând libertate de mişcare. La o privire de ansamblu simplă se poate observa că domnii şi tinerii ce aleg sneakersi înalți pentru bărbați se bucură de un look relaxant ori de câte ori aleg să îi poarte. Mulţi apreciază aspectul modern şi designul cosmopolit al unei perechi de adidaşi înalți, alții starea de bine pe care o asigura aceştia, sunt şi domni ce se bucură de permisivitatea acestora. O pereche de sneakerși înalţi reprezintă alegerea pentru ţinutele de zi cu zi realizate cu blugi rupţi şi hanorace comode, dar şi elementele cheie pentru combinațiile smart urbane cu pantaloni negrii, cămăşi cadrilate şi sacouri moderne. Sneakersii nu sunt doar articole sport, ci mai degrabă piese reprezentative pentru oamenii moderni ce se găsesc mereu în mişcare. 

Sneakersi negri înalți - pantofi iconici cu gust

Dacă vorbim de încălţăminte cu stil atemporală, cu siguranță, ne gândim la o pereche de sneakersi negri înalţi. Versatilitatea şi farmecul acestora este apreciat de bărbaţii din întreaga lume, drept dovadă aceştia au devenit iconici pentru ţinutele în stil urban şi stradal. Modivo.ro este alături de bărbaţii care doresc să beneficieze de ţinute moderne, propunând o varietate mare de articole vestimentare, încălţăminte şi accesorii de calitate, piese autentice care să scoată garderoba din anonimat. În categoria sneakersi înalți bărbați pot fi găsite articole geniale, create de brandurile cu reputaţie din întreaga lume. Fie că sunt selectați sneakersi înalți negri, cu versatilitate ridicată, sneakersi multicolor, ori adidaşi urbani realizaţi din piele, confortul şi aspectul WOW sunt garantate. Aici găseşti pantofi iconici creați de firmele care creează tendinţele în modă. Timberland, Nike, Lacoste, Puma,  New Balance, ARKK Copenhagen sunt doar câteva dintre numele disponibile. Toate articolele disponibile se evidenţiază prin caracteristici distinse. 

Pantofi sneakersi înalți bărbați - lejeritate și siguranță

Orice pereche de pantofi sneakersi înalţi bărbaţi selectată aduce în garderobă lejeritate, confort, libertate de mişcare şi picioare fericite. Aspectul distins al acestor piese incredibile a făcut că barierele vestimentare să fie doborâtă, astfel sneakersii pentru bărbaţi înalţi au devenit piese abordate la outfiturile urbane şi semi-formale profesionale. Poţi purta sneakersi lejeri la ţinute în stil stradal alături de pantaloni cu tur jos sau blugi rupţi, însă la fel de uşor îi poţi aborda la stilizările casual. Pantalonii cargo cu buzunare generoase şi bluzele minimaliste pot fi articolele cheie care contribuie la desăvârşirea unui look destins. Dacă te numeri printre persoanele care apreciază starea de bine la birou, poți, fără să rezişti să porţi sneakersi înalţi pentru bărbaţi şi la serviciu. Mizează pe acele variante minimaliste, monocrome, cu talpă solidă dar comode care asigură starea de confort mult dorită. 

Sneakersi înalți pentru bărbați - întrebări frecvente

Cum să porți sneakersi înalți pentru bărbați?

Nu este greu să porţi sneakersi înalţi pentru bărbaţi. Îi poţi aborda la stilizările casual, stradale, sport sau urbane autentice. Alege variantele reprezentative personalităţii tale şi bucură-te de combinaţii geniale. Lasă imaginaţia să lucreze şi vei fi uimit de ținute cu stil și libertate de mişcare.

Sneakersii înalți pentru bărbați, cu ce se potrivesc?

Versatilitatea ridicată a unei perechi de pantofi sneakersi înalţi pentru bărbaţi este cunoscută. Poți purta aceste piese cu o varietate mare de tipuri de articole vestimentare, la ținute cu aspect lejer, nu există foarte multe restricții pentru aceștia. Nu sunt recomandați pentru ţinutele ceremoniale şi nu pot fi purtați alături de pantalonii de stofa.