Genți pentru bărbați

Sortează
Culoare
Preț
Marca
Mărimea genții
Etichetă produs
Produse: 389
Afișează identificatorul versiunii

Sunteti interesat de o geantă pentru bărbați pentru serviciu? La MODIVO găsiți ceea ce căutați

Nevoia de depozitare în timpul deplasării a crescut din ce în ce mai mult. Și asta pentru că avem din ce în ce mai multe lucruri pe care le luăm cu noi în fiecare zi. Telefonul, portofelul, ochelarii de soare, o agendă, un stilou și multe altele, toate încap foarte bine într-o geantă de bărbați pentru muncă. Nu mai trebuie să vă faceți griji în legătură cu depozitarea lucrurilor pe care le luați cu dumneavoastră. La MODIVO veți găsi cu siguranță ceea ce căutați. Alegeți unul dintre modelele de genți pentru bărbați și vă veți simți mai liber ca niciodată. Nu mai solicitați buzunarele pantalonilor cu telefonul și portofelul și alegeți-vă o geantă de la Gino Rossi. Sunteți adeptul unui stil elegant? Optați pentru o geantă Tommy Hilfiger în care puteți să puneți și laptopul de serviciu.

Genți din piele pentru bărbați – faceți cunoștință cu mărcile premiun

Dacă ar fi să facem o listă a avantajelor oferite de mărcile premium atunci primul avantaj ar fi garanția calității pentru utilizator. O geantă de piele este un lucru pe care nu îl achiziționăm în fiecare zi, așa că, pe lângă aspect, utilitatea și rezistența sunt alțe criterii care contează. Iar la MODIVO vă oferim doar cele mai bune mărci când vine vorba despre genți din piele pentru bărbați. Alegeți un model și o culoare care să se potrivească stilului dumneavoastră vestimentar. Aveți nevoie de o geantă cu mai mult spațiu de depozitare? Puteți găsi genți în care încape și un laptop, pe lângă alte lucruri cum ar fi geanta pentru laptop Minimalism Slim de la Calvin Klein. Nu vă interesează atât de mult spațiul de depozitare? Atunci alegeți o geantă mai mică, în care să vă depozitați doar lucrurile esențiale pe care le aveți mai mereu cu dumneavoastră, cum ar fi Vezzola Smart Crossbody Flat de la Guess.

O geantă de călătorie pentru bărbați va fi cu siguranță folositoare în vacanță

Ce ne-am face într-o călătorie fără o geantă de dimensiuni potrivite? Probabil că am fi nevoiți să mergem după noi cu sacoșile. Ei bine, nu e cazul, la MODIVO găsiți acum nenumărate genți de umăr pentru bărbați dintre care să alegeți. O geantă de voiaj pentru bărbați vă oferă spațiul de care aveți nevoie pentru transportul celor necesare pentru vacanță. De ce să utilizați două sau trei genți sau rucsacuri când puteți folosi o geantă? Alegerea nu a fost niciodată mai ușoară decât acum când aveți la dispoziție multe modele de la mulți producători de top în același loc. Optați pentru o geantă de călătorie de la Togoshi și veți rămâne plăcut surprins de utilitatea și calitatea oferite. Dacă sunteți o persoană căreia îi place să facă mișcare, cu siguranță vă trebuie o geantă sport pentru bărbați. Alegeți o geantă de acest tip de la Under Armour și cu siguranță veți fi mulțumit.

Genți pentru bărbați - întrebări frecvente

Cum se poartă o geantă pentru bărbați?

Dacă vorbim despre o geantă de laptop, atunci recomandarea este ca aceasta să fie purtată în mână. Dacă e vorba despre o geantă de voiaj, aceasta poate fi purtată pe umăr, dar atenție la curea, aceasta trebuie să fie de aceeași parte cu geanta, nu în diagonala ei.

Ce geantă de umăr pentru bărbați va fi confortabilă și practică?

Depinde de moment și de necesitate. Spre exemplu, o geantă Challenger Duffelbag de la Puma este ideală pentru depozitarea echipamentului de antrenament. Pentru depozitarea laptopului, optați pentru modelul Messenger de la National Geographic și cu siguranță veți fi impresionat.