Borsete pentru bărbați

Sortează
Culoare
Preț
Marca
Confecționat din
Etichetă produs
Produse: 246
Afișează identificatorul versiunii

Geanta de talie pentru bărbați – o geantă tip pliculeț perfectă pentru orice ocazie

Geanta de talie, sau borseta, este un accesoriu extrem de modern. În ultimii ani aceasta a câștigat teren, asta după ce avusese un vârf al succesului în moda anilor ’90. Aceasta nu doar că îți pune în valoare ținuta, însă este și foarte utilă. Îți poți transporta în ea foarte ușor lucrurile esențiale, iar pe lângă asta vei avea la îndemână totul, deoarece este foarte ușor să o folosești. Aceasta nu este un accesoriu exclusiv pentru femei, astfel că domnii se pot bucura în egală măsură de utilitatea și aspectul acestor tipuri de genți de talie pentru bărbați. Poți să porți o astfel de geantă atunci când ieși în oraș cu prietenii, când îți scoți copilul în parc sau când te plimbi prin parc într-o zi însorită.

Geanta de șold pentru bărbați – o geantă practică pentru depozitare accesoriilor

Chiar dacă par micuțe, aceste genți sunt potrivite să îți depozitezi în ele lucrurile necesare. Pot fi începătoare și să cuprindă atât portofelul, telefonul, cheile de la casă, cheile de la mașină, etc. Alege acest tip de geantă pentru că îți oferă libertate de mișcare, nefiind nevoie să o cari având în vedere că est prinsă în talie.

Geanta de șold pentru bărbați – clasic și original în fiecare zi

Geanta este un accesoriu care se poartă dintotdeauna, într-o formă sau alta. Modelele de geantă au evoluat de-a lungul timpului, la început erau sub forma unui săculeț, ulterior au început să se diferențieze modelele de bărbați de cele pentru femei, pentru ca în zilele noastre geanta să fie nu doar utilă, ci și decorativă. Purtam geanta pentru a ne defini ținuta, o alegem în funcție de vestimentația și stilul nostru. Gențile pentru bărbați diferă ca modele, de la cele tip servietă, la cele pe umăr gen poștaș și chiar geantă de talie pentru bărbați, sau borsetă. Acestea pot fi purtate în fiecare zi și asortate ușor vestimentației. O poți purta cu o pereche de blugi și un tricou, sau chiar cu o cămașă. Alege o geantă din material de calitate, care să își păstreze aspectul fizic în timp și să te bucuri de ea pentru o perioadă cât mai lungă. Brand-uri precum Tommy Jeans, Guess, Adidas sau Reebook s-au ocupat să creeze modele moderne și de calitate pe gusturile oricărui bărbat care dorește să își achiziționeze o astfel de geantă. Te poți bucura astfel de calitate garantată în toate ținutele tale.

Geanta de șold pentru bărbați – întrebări frecvente

Cum să porți o geantă de șold pentru bărbați?

Alege să porți o geantă de șold pentru bărbați alături de o pereche de blugi și niște pantofi sport, sau chiar ghete. În partea de sus poți purta pulover, cămașă sau tricou. Este foarte important ca geanta să se așeze bine în talie și să nu arate ca și cum ar strânge prea tare îmbrăcămintea. Dacă alegi să porți o geantă de talie bărbătească vei arăta că te interesează modul în care arăți, modul în care ești pus în valoare prin accesoriile și vestimentația pe care o alegi.

Cum să alegi o geantă de șold tip săculeț pentru bărbați?

Geanta de șold se alege în primul rând în funcție de vestimentația pe care o vei purta. Poți să alegi o geantă din piele sau din material textil. Geanta din piele este una mai elegantă și se potrivește chiar și la o ținută mai elegantă, pe când gențile din material textil sunt adecvate în ținute casual și sport. Alege o geantă care să te cuprindă în talie, deoarece acestea deși sunt reglabile, se găsesc cu cureaua de diferite dimensiuni.