Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

Curier: 0 lei pentru cumpărăturile de la 99 lei la plata în avans


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

Damă Bărbați
Caută după marcă, produs, stil

Ghete pentru bărbați

(Numărul de produse: 381)

Mărime
Preț
Etichetă produs
Marca
Culoare
Eco friendly
Partea superioară
Destinat pentru
Stil
Sezon
cu 8

Cizme pentru bărbați – pantofi confortabili pentru toate ocaziile

 Bărbații au întotdeauna tendința de a alege utilitatea și caracterul practic al obiectelor pe care le folosesc, inclusiv în materie de haine și de încălțaminte. De aceea, bărbații nu caută doar pantofi și cizme bărbătești care să arate bine din punct de vedere estetic și să se potrivească stilului lor, ci care, în primul rând, să fie comozi. Acest aspect este esențial pentru a face față cu succes unei zile obositoare, care necesită efectuarea mai multori drumuri în oraș. Deci, indiferent de ocazie, trebuie să luați în calcul necesitatea unui astfel de articol în colecția dumneavoastră. Pentru anotimpul rece, în locul pantofilor clasici, vă recomandăm mai degrabă cizme pentru bărbați.

Cizme pentru bărbați - o varietate de stiluri, tipuri și culori disponibile pe Modivo.ro

 Stilurile și modelele care vă stau la dispoziție sunt extrem de numeroase. Fie că preferați articole din piele box sau piele întoarsă, produse cu șiret sau cu fermoar, culori deschise sau colori închise, Modivo.ro este magazinul online la care veți găsi modelul perfect de cizme bărbătești pentru acest sezon.  În plus, vă propunem o selecție incredibilă de branduri, special selectate pentru a satisface cele mai pretențioase și rafinate gusturi în materie de modă: Guess, Timberland, Bugatti, Pollini sau Tommy Hilfiger. Nu ezitați să aruncați o privire și să descoperiți modelul favorit! Pe lângă modele simple, clasice, vă veți putea bucura inclusiv de propuneri ceva mai excentrice, care sunt extrem de purtate la nivel internațional, mai ales de celebrități.

Cizme și pantofi pentru bărbați – întrebări frecvente

În funcție de piesele vestimentare alese, va fi potrivit un anumit tip de încălțăminte. Pentru a preîntâmpina principalele probleme care pot apărea în compunerea unei ținute pentru bărbați și a soluționa eventualele nelămuriri, am dedicat o întreagă secțiune acestui aspect. Am selectat cele mai frecvente întrebări ale clenților Modivo.ro și am oferit răspunsuri care sperăm să vă fie de un real ajutor.

Cum să purtați pantofii pentru bărbați?

 Când vine vorba de pantofi și cizme pentru bărbați aceștia trebuie purtați în funcție de: sezon, vremea din ziua respectivă, ținută, ocazia la care urmează să participați. Pentru a vă simți întotdeauna confortabil și încrezător oriunde ați merge, este importat să nu ignorați aceste criterii de bază.

Cum să asortezi cizmele bărbătești cu pantalonii?

 În ceea ce privește cizmele pentru bărbați, principalul aspect la care trebuie să fiți atent sunt pantalonii pe care îi includeți în respectivă combinație. Cele mai frecvente greșeli sunt alegerea unor pantaloni prea largi în partea de jos, care acoperă inestetic încălțămintea sau o nepotrivire totală din punct de vedere cromatic. Pentru a evita bătăile de cap din aceste puncte de vedere, optați pentru niște blugi slim fit în nuanțe clasice, de negru sau albastru închis.

Cu ce să porți cizme bărbătești?

 Înafară de pantaloni, un alt element care trebuie să se afle în deplină concordanță cu cizmele este reprezentat de haina din partea de sus. Cea mai potrivită alegere ar fi un palton sau o geacă din piele, în nuanțe similare cu încălțămintea. Combinațiile clasice vor rămâne întotdeauna negru cu negru sau negru cu maro. Cu siguranță acestea vă vor putea scoate oricând din impas!