Moda de plajă pentru bărbați

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca
Imprimeu
Etichetă produs
Produse: 805
Afișează identificatorul versiunii

Cea mai recentă colecție de îmbrăcăminte pentru plajă pe Modivo.ro

Vară, zile cu soare, vacanță, soare și…mare. Pentru a-ți sublima look-ul estival și pentru a te pregăti pentru sezonul de plajă ai nevoie de haine de plajă. Pantaloni scurți pentru înot, tricouri, ochelari de soare, șlapi…stil casual sau elegant, creează-ți o ținută de plajă care îți seamănă, jucându-te cu culorile și accesoriile.

Pentru cei care adoră să înoate în apa mării, să practice diferite sporturi nautice precum wildsurf, sezonul de plajă trebuie pregătit din timp. Moda de plajă pentru bărbați este compusă din tricouri, pantaloni scurți pentru înot, slipi. Indispensabil pentru a întota în pisicină sau în apa mării, slipul de baie nu trebuie să lipsească din moda pentru plajă. Ochelarii de înot sunt în egală măsură indispensabili.

Pantaloni scurți pentru înot, confort pe plajă și în apă

În acest sezon, toate privirile se îndreaptă spre pantalonii scurți pentru înot care înlocuiesc încetul cu încetul clasicii slipi de plajă. Pantalonii pentru înot îți oferă posibilitatea de a-i combina cu tot felul de tricouri sau cămăși de vară. Chiar dacă pe plajă sau la piscină vei sta în bustul gol, atunci când ieși din hotel trebuie totuși să porți ceva. Optează pentru un tricou polo marinăresc pentru a conferi întregului o notă distinctă.

Pantaloni scurți pentru înot de la producători de top

Pantalonii scurți pentru înot vin să întregească moda de plajă pentru bărbați.  Vin în diferite croieli și culori însă principala lor caracteristică este că sunt deosebit de comozi. Diferite branduri propun pantaloni scurți pentru înot precum Nike, Reebok, 4F, Calvin Klein sau FILA. Materialele sunt ușoare, cu proprietăți de uscare rapidă, talie elastică, numai buni pentru înot.

Moda de plajă pentru bărbat – Întrebări frecvente

Numeroase sunt întrebările pe care un bărbat și le pune în legătură cu modul în care trebuiesc selectați, combinați și purtați pantalonii scurți pentru înot. Chiar dacă este vorba despre plajă, domnii care vor să fie în tendințe își doresc să se asigure de faptul că fac cea mai bună alegere. Cum se poartă pantalonii scurți pentru înot? Ce se poartă sub pantalonii scurți pentru înot? Ce slip pentru bărbat se poartă la piscină? Ce slipi sunt potriviți pentru plajă?

Cum se poartă pantalonii scurți pentru înot?

Pantalonii scurți pentru înot sunt ideali la plajă, sunt în general realizați dintr-un material ușor. Se pot purta separat sau se combină ușor cu un tricou. Atunci când cauți o pereche de pantaloni scurtți pentru înot trebuie să te asiguri de faptul că sunt versatili, din fibră sintetică și cu uscare rapidă.

Ce se poartă sub pantalonii scurți pentru înot?

Deoarece pantalonii scurți pentru înot dispun de un suspensor, un material din interior menit să susțină testiculele, nu mai este necesară purtrea unui chilor sau slip. Chiar dacă există pantaloni scurți pentru înot care nu dispun de suspensor, tot nu ar trebui să porți ceva sub ei.

Ce slip pentru bărbat se poartă la piscină?

Dacă vrei să optezi pentru un slip la piscină, alege unul în culori mai sobre și evită pe cât posibil slipurile mulate din lycra deoarece vremea lor a cam apus. Evită cu orice preț combinațiile obositoare și aglomerările.

Ce slipi sunt potriviți pentru plajă?

Alegerea slipilor sau boxerilor pentru plajă este influențată în mod direct de către preferințele utilizatorului. Colorate sau neutre, garantează libertatea de mișcare de care utilizatorul are nevoie atunci când înoată. O croială tip jammer este alegerea potrivită dacă intri în apă de mai multe ori pe zi.