Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca
Imprimeu
Potrivire
Etichetă produs
Produse: 157
Afișează identificatorul versiunii

Polo de damă – confort, stil și eleganță

Tricourile polo de damă nu sunt pur și simplu tricouri pe care să le porți oricum. Acestea reprezintă un plus de eleganță și de stil pentru ținutele confortabile pe care le poți purta pe stradă, la muncă, la o întâlnire cu prietenii sau cu orice ocazie în care vrei să te simți deosebită. Modelele de tricouri polo pe care le poți găsi pe Modivo.ro reprezintă garanția calității și a stilului la modă. Ralph Lauren, Mango, Converse sau New Balance sunt cele mai recunoscute firme care produc tricouri originale de damă care te ajută să obții ținute stilate și elegante. 

Tricou polo de damă – un element funcțional al ținutelor sport

Tricourile polo pot fi asortate la fel de bine și la ținutele casual cu un plus de eleganță, și la ținutele sport. Design-ul pe care îl au acestea este unul inedit, modelele diverse de tricouri polo de damă pe care le găsești pe site fiind potrivite pentru preferințele chiar și celor mai pretențioase femei. Acestea sunt ideale și pentru ținutele sport prin faptul că sunt extrem de confortabile, iar variantele de tricouri polo damă realizate din materiale de calitate permit o libertate maximă de mișcare și o respirație optimă a pielii, astfel încât să fie prevenită transpirația. 

Polo de damă – un must have pentru fiecare femeie care iubește stilul sportiv 

Femeile care iubesc stilul sportiv sunt acele femei active, care au nevoie de articole de vestimentație care să le ofere șansa de a se simți confortabil chiar și atunci când sunt purtate pentru perioade de timp îndelungate. Garderoba oricărei femei care iubește stilul sportiv trebuie să conțină modele de tricouri polo realizate de cei mai recunoscuți producători de calitate, în culori diverse și din materiale potrivite chiar și pentru eforturi intense. Poți purta un astfel de tricou și cu o pereche de blugi, dar și cu o pereche de pantaloni de trening și o pereche de teniși, o ținută lejeră pentru plimbările de seară sau de weekend. 

Bluză polo de damă – întrebări frecvente

Alegerea unei bluze polo de damă poate fi mai dificilă decât alegerea unui tricou obișnuit, mai ales dacă nu este stilul care te caracterizează în mod curent. Iată câteva dintre întrebările cele mai frecvente care pot apărea atunci când îți propui să alegi tricoul polo care să completeze ținuta perfectă. 

Ce polo pentru femei să cumperi?

Pentru a beneficia de o calitate deosebită a materialelor, dar și de un tricou polo cu un design modern, alege cu încredere oricare model pe care îl găsești pe Modivo.ro. Nu trebuie decât să alegi culoarea preferată și alegerea este aproape finalizată. 

Cum să porți un tricou polo de damă?

Poartă un tricou polo de damă în culori vesele alături de o pereche de blugi, de o pereche de pantaloni negri sau alături de o pereche de pantaloni de trening într-o culoare închisă. Alege un tricou alb sau unul negru dacă îl porți alături de o pereche de pantaloni de culoare deschisă, pentru a crea contrastul perfect. 

Cu ce ocazie poți îmbrăca un tricou polo?

Tricourile polo sunt perfecte pentru ținutele casual pe care le porți pe stradă, la muncă sau la o întâlnire cu prietenii. Asortat în mod corespunzător, un tricou polo damă la modă completează ținuta perfectă pentru evenimente care pot apărea în viața de zi cu zi.