Produse: 6.204
Afișează identificatorul versiunii

Rochii- must haveuri din garderoba oricărei femei

Cele mai cool, mai elegante și mai moderne modele de rochii trebuie neapărat să facă parte din garderoba de bază a oricărei femei. Rochiile sunt pieslee vestimentare pe care adorăm să le cumpărăm întreg anul, fie vară, fie toamnă sau iarnă. Fie că preferi rochii pentru femei mai scurte sau mai lungi, mai elegante sau mai casual, cu flori, cu dungi, buline, rochii de vară sau rochii de seară, pe Modivo.ro vei găsi cea mai mare varietate de rochii must have de la tine din garderobă, de la cele mai celebre branduri precum Morgan, Liu Jo, Rinascimento, Rage Age, Pepe Jeans sau Elisabetta Franchi.

Rochii de damă- modă atemporală care vă permite să vă simțiți senzuală și elegantă

Cele mai frumoase modele de rochii, sunt cele care sunt atemporale, care au cea mai rafinată eleganță, dar care captează și cele mai recente tendințe pentru ca tu să fii cea mai senzuală și mai glamour. Poți alege astfel un model de rochie feminină elegantă cu flori pentru cel mai frumos spirit boem, poți alege modele de rochii de cocktail mai scurte pentru a-ți pune cel mai bine picioarele în valoare sau poți alege o rochii de vară pentru a merge la lucru confortabilă, stilată și elegantă. Poți alege și rochii tricotate atunci când este mai rece sau rochii din denim pentru cel mai frumos look casual.

Rochii originale de vară- o modalitate dovedită de te simți ușoară în zilele lungi și fierbinți

Rochiile de vară nu au pereche sau egal atunci când vine vorba despre a te simți ușoară, confortabilă și cea mai frumoasă în zilele lungi și fierbinți de vară. Materialele sunt cele mai fluide și cele mai lejere, imprimeurile vesele... rochiile de vară sunt cele mai romantice, cele mai boeme și mai exotice și promit cea mai mare diversitate de modele. Modelele florale sau cele etnice sunt cea mai bună alegere.

Rochii de seară- ținute perfectă pentru o întîlnire de afaceri sau într-un restaurant exclusivist

Dacă ai nevoie de rochii de seară care să compună ținuta perfectă pentru un restaurant mai exlusivist sau o întâlnite de afaceri, alege clasica rochiță neagră și nu ai cum să dai greș. Poți alege și rochiile evazate, mulate sau cu o lungime midi. Dacă vorbim despre rochie de seară, vorbim și despre decolteu, care trebuie să fie și el prezent.

Rochii pentru femei – întrebări frecvente

Rochiile sunt cele mai feminine, te ajută să fii cea mai senzuală și mai rafinată deci sigur ai mai multe întrebări despre ele.

Care rochie de damă va fi potrivită zilnic?

Poți alege fie o rochie mai retro sau mai clasică, fie una mai casual din denim sau tip cămașă. Rochiile negre, clasice sunt și ele potrivite. Poți alege însă și un model mai oroiginal de rochie tip tricou sau cămașă.

Cum să alegi mărimea unei rochii?

Mărimea unei rochii va trebui să fie aleasă în funcție de morfologie, pentru a-ți pune cel mai bine în valoare feminitatea. Dacă ești mai mică de înălțime alege modele mai scurte sau midi, evazate sau mulate. Dacă ești mai înaltă, cele mai lungi și mai fluide te vor pune cel mai bine în valoare.

Din ce material sunt confecționate rochiile de înaltă calitate?

Rochiile de înaltă calitate au cele mai frumoase materiale, cele mai nobile precum mătasea sau satinul. Catifeaua este o altă alegere bună.

Cum să alegi o rochie de damă pentru o ocazie specială?

Rochia lungă este cea mai bună alegere dacă ești mai înaltă. Dar, dacă ai forme mai generoase, alege un model cu volane sau alte detalii sau rochia tip bustieră.