Rochii de seară

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca
Lungime
Mânecă
Decolteu
Produse: 410
Afișează identificatorul versiunii

O rochie de seară, perfectă pentru orice ocazie

Rochiile de seară atrag de mult timp atenția designerilor dar și a publicului larg. Așteptăm cu sufletul la gură decernarea anumitor premii în televiziune pentru a admira ce rochii de seară au ales vedetele din întreaga lume. Evenimentele de modă dau startul culorilor și modelelor în trend și pornesc adevărate furtuni de imaginație în rândul designerilor. Aceștia se întrec în a crea cele mai ingenioase modele, din materiale sofisticate, interesante, și, mai nou, prietenoase cu mediul. Rochia de seară este potrivită pentru ocazii cum ar fi o petrecere elegantă, un cocktail, un eveniment în familie, cum ar fi o nuntă, și chiar o cină romantică în doi. Există modele diferite, de la rochii scurte la rochii lungi, de la rochii decoltate la unele mai clasice, de la explozii de culori și inserții de sclipici la culori uni. Alege varianta potrivită în funcție de contextul în care vei purta această rochie.

Rochia de seară pentru femei- alegerea perfectă pentru o cină romantică în doi

Chiar și atunci când iei cina în oraș alături de jumătatea ta, poți să alegi o rochie de seară care să te scoată din anonimat și care să te facă să te simți admirată. În această situație rochia de seara trebuie să fie elegantă, dar nu exagerat, asemenea uneia pe care ai purta-o la o nuntă sau la operă. Rochiile de seară pentru femei potrivite pentru o cină romantică în doi sunt scurte, sau uneori midi, în culori cuminți, nu exagerat de sclipitoare, însă comode și romantice. Completează ținuta de seară pentru femei cu niște bijuterii care să pună în valoare întreaga vestimentație și bucură-te toată seara de admirația partenerului tău.

Rochii de seară pentru femei – alege un croi care se potrivește fizicului tău

În momentul în care alegi o rochie de seară este foarte important să alegi un croi care să se potrivească fizicului tău. Dacă ai o siluetă în formă de pară atunci alege o rochie largă dar care să îți strângă talia. Dacă are și un accesoriu mare pe umăr atunci echilibrează cu succes partea de jos. Dacă ai sânii mici alege o rochie cu modele reliefate în zona bustului sau cu spatele gol. O siluetă în formă de con este pusă în valoare de o rochie asimetrică în partea de sus, pe un umăr, sau o rochie babydoll, având o formă fluidă aceasta îți avantajează silueta.  Dacă ai o formă rotundă a corpului atunci alege o rochie lungă, care va da impresia de siluetă înaltă, și un decolteu în formă de V care atrage atenția pe partea de sus a corpului. Iar dacă ai o formă atletică și o siluetă de invidiat, alege rochiile sub formă de A, scurte. Acestea îți vor pune picioarele în evidență.

Rochii de seară pentru femei – întrebări frecvente

Pentru ce ocazie să aleg o rochie de seară?

Alege o rochie de seară fie că mergi la o petrecere privată sau un cocktail, fie că iei masa în oraș cu partenerul tău, la o nuntă sau la operă. Însă, atenție la modelele care se potrivesc fiecărei ocazii pentru a nu da greș cu modelul ales de către tine. Consultă cataloagele marilor case de modă și inspiră-te.

Cum arată o rochie de seară elegantă?

O rochie de seară elegantă este acea rochie care iese în evidență prin calitatea materialului, finețe, prin delicatețea cu care au fost realizate cusăturile și prin accesorizarea calitativă a acesteia. Rochia de seară nu trebuie să fie foarte încărcată, dar trebuie să iasă în evidență și să te pună în valoare. Este foarte importantă și accesorizarea acesteia, cum îți definești ținuta prin folosirea bijuteriilor și prin asortarea încălțămintei și poșetei potrivite cu rochia aleasă.