Produse: 28
Afișează identificatorul versiunii

Rochii din piele- must have-uri pentru fiecare femeie elegantă

Rochii din piele, un capitol vestimentar extrem de controversat, dar totuşi foarte apreciat şi căutat. Pentru ca o rochie din piele să devină o piesă importantă a garderobei, pentru ca ficare să se poată bucura de beneficiile purtării unei astfel de piese, oferindu-şi eleganţă şi stil, aceasta trebuie aleasă cu mare atenţie. Realizată din piele naturală sau ecologică, neagră sau colorată, rochia de piele reprezintă un must have al fiecărei femei.

Rochii din piele pentru femei - modă atemporală care vă permite să vă simţiţi senzuale şi elegante

Rochii din piele pentru femei, mulate, tip salopetă, conice, tip sarafan sau lungi şi ample, reprezină o provocare, atât pentru doamnele care le poartă, cât şi pentru privitori. Un model nepotrivit, prezită riscul de a transforma ţinuta în una nedorită. Însă modelul potrivit, vă va ajuta să deveniţi femeile elegante şi senzuale care îşi asumă cu bucurie preferinţele vestimentare. O rochie din piele, accesorizată cu bijuterii extravagante, sandale cu toc înalt şi un clutch, devine ţinuta perfectă pentru o ocazie specială. Modivo.ro vă ajută în achiziţionare rochiei de piele pentru femei, în tonul şi croiala potrivite, alegând dintre modele produse de branduri renumite, printre care Calvin Klein, Hugo, Rage Age sau Pinko.

Rochii din piele- ţinute de vis pentru întâlniri de afaceri sau pentru oraş

Rochii de piele pentru femei, mereu provocatoare şi senzuale, pot fi strecurate în ţinutele doamnelor, chiar şi atunci când se pregătesc pntru o întâlnire de afaceri sau pentru o ieşire cu pritenii în oraş. Astfel, o rochie dreaptă şi simplă, purtată cu un sacou şi pantofi sau cizme cu toc, formează împreună o ţinută impecabilă, elegantă şi atrăgătoare, potrivită mersului la birou sau întâlnirilor de afaceri. Pentru o ieşire în club, rochii din piele pot fi purtate cu botine şi accesorizate cu mănuşi din piele, rezultatul fiind fascinant.

Rochii pentru femei-Întrebări frecvente

Rochii din piele, un subiect controversat şi atrăgător, mereu abordat de creatorii de modă, acestea vor reprezenta întotdeauna un punct de atracţie pentru doamne. Aleasă corect, potrivită contextului şi ţinutei, rochia din piele nu va fi vulgară, ci va reprezenta o piesă de bază a ţinutelor feminine.

Ce rochie de piele pentru femei va fi potrivită zilnic?

Rochiile din piele se potrivesc ţinutelor zilnice, la fel ca oricare altă piesă vestimentară. O rochie conică va cadra oricărui context, rochiile tip sarafan se potrivesc plimbărilor, iar cele drepte, mulate pe corp vă vor creiona ţinuta pentru club şi distracţie cu prietenii.

Cum să alegi mărimea unei rochii din piele?

Deşi materialul este uşor elastic, este indicat ca mărimea unei rochii din piele să respecte măsura dumneavoastră. Modelele tip sarafan sau salopetă, permit o abatere spre o mărime mai mare.

Din ce matrial sunt confecţionate rochiile din piele de înaltă calitate?

Rochiile din piele pentru femei sunt realizate din piele de origine animală, prelucrată şi tratată, dar şi din sortimente de piele ecologică.

Cum să alegi o rochie din piele pentru o ocazie oficială?

Rochia din piele se pretează şi ocaziilor oficiale. Un model simplu, drept sau conic, purtat cu sacou, pantofi cu toc şi accesorii elegante, va asigura o ţinută oficială elegantă, unică şi specială.