Mănuși pentru femei

Sortează
Mărime
Preț
Marca
Culoare
Material îmbrăcăminte
Stil
Tipul de mănușă
Produse: 127
Afișează identificatorul versiunii

Mănuși damă – eleganță practică în ținutele zilnice și pentru muncă

Nu numai piesele vestimentare sau încălțămintea îți pot oferi un look deosebit, ci și accesoriile pe care le alegi pentru a-ți completa ținutele în mod potrivit. Iarna, sezonul în care temperaturile sunt scăzute și ai nevoie de soluții potrivite pentru a face față frigului cât mai bine, poți apela la accesorii precum fular, căciulă sau mănuși damă, având posibilitatea de a asorta oricare dintre acestea la ținutele personalizate pentru o notă distinctă. Nu numai un confort termic ridicat este oferit de mănușile realizate din materiale deosebite care aparțin unor branduri renumite, ci și un aspect rafinat, deosebit. Modele de mănuși de damă cu un deget sau modele clasice din diverse materiale îți stau la dispoziție într-o gamă diversificată de culori și modele din care poți alege.

Mănuși piele – o alegere unică pentru ocazii speciale

Marciano Guess, Salewa, Emu Australia, Mango, New Balance sunt doar câteva dintre brandurile renumite care îți oferă soluția potrivită atunci când ai nevoie să îți protejezi mâinile de frig, dar și să oferi ținutei o notă personală printr-o alegere unică. Una dintre alegerile clasice atunci când vine vorba de mănuși potrivite pentru orice ocazie este dată de mănușile de piele, aspectul acestora fiind unul elegant, rafinat. Acestea pot fi purtate și la rochii sau fuste și cu pantaloni, alături de paltoane sau geci elegante, asortate cu genți din piele și cu eșarfe din materiale deosebite precum cașmir, lână sau mătase, fiind alegerea unică pentru ocaziile speciale.

Mănușile – confort pe pârtie

Echipamentul complet pentru a fi pregătit pe pârtie are, în mod obligatoriu, o pereche de mănuși de iarnă damă realizată din materiale extrem de călduroase, confortul termic fiind una dintre cele mai mari nevoie pe care o ai în astfel de ocazii. Pentru ca distracția să fie pe măsură, disconfortul trebuie ținut departe, și cum altfel vei putea face acest lucru mai bine decât alegând piese vestimentare și accesorii pe care să le folosești pentru confort și comoditate în purtare? Alături de cască de ski, fular, căciulă și ochelari de protecție, mănușile reprezintă accesoriul obligatoriu pentru un confort ridicat pe pârtie.

Mănuși damă – întrebări frecvente

Nimic mai simplu decât alegerea unei perechi de mănuși iarnă, însă alegerea poate fi făcută în mod potrivit 100% doar atunci când ai toate informațiile necesare legate de modul în care mănușile pot fi alese și purtate. Iată cum poți purta mănușile de damă și cum poți alege perechea potrivită de mănuși pentru ținute cu stil.

Cum să porți mănuși damă?

Poți purta o pereche de mănuși din poliester lături de echipamentul de ski atunci când ești pe pârtie, o pereche de mănuși tricotate sau din diverse materiale textile alături de o geacă de puf sau o jachetă din lână pentru ținutele urbane sau o pereche de mănuși din piele alături de un palton elegant sau de o haină de iarnă atunci când dorești o ținută elegantă de excepție.

Cum să potrivești mănuși damă lungi la ținutele stilate?

Dacă dorești să faci o alegere deosebită, poartă o pereche de mănuși de damă lungi pentru o ținută cu stil, pielea fiind materialul ideal pentru a-l asorta la diverse alte articole elegante. Alături de o pereche de cizme înalte și o fustă deosebită, o pereche de mănuși de damă lungi poate fi nota personală pe care o acorzi ținutei, astfel încât aceasta să fie deosebită.