Fulare circulare și cagule pentru femei

Sortează
Mărime
Preț
Marca
Culoare
Material îmbrăcăminte
Stil
Produse: 59
Afișează identificatorul versiunii

Fularul circular pentru femei- un accesoriu practic pentru sezonul rece

Bineînțeles că sezonul rece vine cu necesitățile lui. Diminețile de iarnă sunt deseori neplăcute din cauza faptului că trebuie să ieși din casa călduroasă și să pleci către activitățile zilnice, prin ger. Dar ca să te protejezi, nu îți vor lipsi din garderobă căciula, fularul și haina groasă. Daca la început fularul circular a fost astfel realizat pentru a fi folosit de către femei cu scopul de a le ține părul departe de zona feței, acesta a devenit un accesoriu purtat pe post de eșarfă și câștigă teren și în garderobele domnilor. Fularele circulare sunt niște accesorii pe care nu vrei să le ratezi. Practice dar elegante, acestea se potrivesc foarte ușor oricărei ținute. Iar în același timp este și ușor de așezat, nu îți faci griji că se poate desface sau că îți poate cădea.

Fularul circular negru – completarea perfectă pentru orice outfit

Negru simplu sau cu ușoare accente de culoare, acesta este foarte ușor de integrat în compoziția oricărei ținute. Acest tip de fular se potrivește perfect la un palton elegant, o geacă de fâș sau chiar o haină de blană. Diferența între sportiv, elegant și casual o face însă materialul din care acesta este făcut. Dacă cele mai groase se potrivesc perfect la o ținută sport, cele din materiale delicate merg la ceva elegant. Clasic negru este potrivit în orice circumstanță ai alege să porți acest fular.

Cagula de damă- un accesoriu la modă care nu trebuie să lipsească din garderoba oricărei femei

Bineînțeles că iarna vine și cu părțile frumoase, nu doar cu frig. Daca ești pasionată de sporturile de iarnă și îți place să le practici, sau pur și simplu iubești plimbările în natură, atunci o cagulă este ceea ce îți trebuie pentru a fi sigură că ai confortul termic necesar. Tot mai populare, cagulele sunt accesorii chic, care combină funcțiile unei căciuli cu cele ale unui fular. Astfel, cu o cagulă nu trebuie să îți faci griji că nu ești protejată suficient la cap și gât. Concepută pentru a expune doar o parte a feței, de obicei ochii și gura, cagula a fost inițial creată pentru a ascunde identitatea. De obicei era folosită de către poliție și armată, sau chiar de către răufăcători. În mod tradițional acestea erau făcute din lână, dar în zilele noastre găsim cagule din diferite materiale, cum ar fi mătase, bumbac sau neopren.

Fulare circulare și cagule - întrebări frecvente

Dacă alegi să porți acest tip de fular, poate te interesează să afli anumite lucruri înainte de a-l achiziționa. Vrei să știi cum trebuie purtate fularele circulare? De unde poţi achiziţiona modele originale în tendinţe?

Cum să porți fularul circular?

Fularul circular este foarte ușor de asortat și îl poți purta fără grijă pe perioada întregii zile. Alege un model dintr-un material gros pentru zilele răcoroase, sau unul dintr-un material delicat și subțire pentru a accesoriza o ținută mai elegantă. De asemenea, poți să mergi pe clasicul negru simplu sau cu un imprimeu discret, sau poți alege o gamă variată de culori și modele.

Cum să prinzi un fular circular pentru femei?

Ai putea crede că este dificil să porți acest tip de fular, că poate îți vei strica coafura sau machiajul când încerci să îl pui. Însă nu este deloc așa, fiind din material elastic, acest tip de fular se pune și se dă jos foarte ușor. Acestea sunt alegerea ideală pentru persoanele care vor să aibă un aspect îngrijit, dar nu se pricep foarte bine să lege fularele clasice.